News Flash:

Fosta prietena i-a trimis o scrisoare de dragoste, in care ii cerea sa se impace si ii spunea cat de mult tine la el. Raspunsul barbatului a devenit viral pe internet. Formidabil ce i-a spus fostei iubite

28 Aprilie 2018
883 Vizualizari | 0 Comentarii
Nick Lutz

Nick Lutz, un student din Florida, a devenit celebru pe Internet dupa ce a postat o scrisoare de patru pagini de la fosta lui iubita, pe care a corectat-o cu un marker rosu, ca la scoala.
In lunga scrisoare, fata isi cerea scuze pentru toate neplacerile create si ii cerea sa se impace. In ciuda cuvintelor emotionante si a declaratiilor de dragoste pe care i le-a scris, Nick nu a fost impresionat de scrisoare si s-a decis sa expuna pe Internet greselile gramaticale si cele de logica pe care le-a facut fosta lui iubita.
Fara sa stea prea mult pe ganduri, baiatul a corectat cu un marker rosu cele patru pagini ale scrisorii, apoi a postat-o pe toate mediile de socializare.
    
Lutz a semnalat toate greselile de exprimare si de ortografie si a dat scrisorii nota 4 (D in sistemul de punctare american), pe motiv ca „introducerea este prea lunga, deznodamantul prea scurt, povestea se bazeaza pe ipoteze fara sustinere”.
„Daca vrei sa te cred, ar trebui sa vii cu dovezi, nu cu vorbe”, mai precizeaza el. „Pretinzi ca nu m-ai inselat, dar recunosti in acelasi timp ca vina iti apartine. Ar trebui sa nu te mai contrazici daca vrei o sansa”.
Nick Lutz si-a incheiat mesajul sarcastic: „Poti reface lucrarea pentru o nota de trecere”.
Dupa ce a postat scrisoarea pe Internet, mesajul lui s-a viralizat instant. Alti utilizatori au gasit si alte greseli in scrisoare, au sugerat ca ar trebui sa fie invitat in show-uri de televiziune, iar o tanara chiar i-a propus o intalnire romantica.

sursa: rol.ro


nick lutz florida iubita
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1387 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006833 (s)