News Flash:

Fost primar din Timis condamnat la inchisoare, prins la vama Cenad in timp ce incerca sa fuga din tara

7 Februarie 2016
3683 Vizualizari | 5 Comentarii
cenad2
Fostul primar al comunei Tormac, Aurica Baran si fiica sa, Diana Baran, au fost prinsi de politistii de frontiera din Timis in timp ce incercau sa fuga din tara pe la Cenad. Decizia celor doi a venit la cateva ore dupa ce magistratii Curtii de Apel Timisoara i-au condamnat la sapte, respectiv trei ani de inchisoare pentru fraudarea de fonduri europene.
Aurica Baran, de 53 de ani, si fiica sa, Diana Baran, de 26 de ani, au aflat, joi, decizia magistratilor Curtii de Apel Timisoara. Cateva ore mai tarziu, mai exact in jurul orei 18, acestia au ajuns la Cenad, cu intentia de a iesi din tara. In timpul verificarii in baza de date, politistii de frontiera au aflat ca acestia fusesera condamnati definitiv de magistratii Curtii de Apel Timisoara, scrie tion.ro.
„Cu ocazia efectuarii controlului specific, politistii de frontiera au constatat ca persoanele in cauza, tata si fiica, figurau in bazele de date ca fiind urmarite in vederea arestarii, alerta introdusa de autoritatile romane in data de 04.02.2016. Acestea aveau de executat pedepse cu inchisoarea de 7, respectiv 3 ani, pentru savarsirea mai multor infractiuni (tentativa de inselaciune, fals intelectual, instigare la fals intelectual, complicitate la fals in inscrisuri oficiale, complicitate la folosirea cu rea credinta de documente ori declaratii false)”, au transmis reprezentantii Politiei de Frontiera Timis.
Tentativa celor doi a fost intrerupta brusc de cei de la frontiera, care i-au predat ulterior politistilor.
Aurica Baran si fiica sa au fost trimisi in judecata de procurorii DNA Timisoara in urma cu un an, dupa ce fostul primar din Tormac a incercat sa obtina in mod fraudulos bani de la Uniunea Europeana pentru ajutorarea agricultorilor, folosind acte false sau care contineau date nereale. Toate cererile depuse de Aurica Baran erau in numele fiicei sale, Diana Baran.

tormac aurica baran diana baran
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (5)

Feri  | #1435
Ce legatura are articolul cu profesorul din imagine???
Nu este Aurica Baran in imagine!!!!
Cautati pe google la imagini daca altfel nu puteti sa va informati.
Burcsa Elena  | #1436
Cel din poza este inspector general adjunct la Inspectoratul Scolar Judetean TIMIS si nu Primarul din Tormac!!! Pentru prima pagina cred ca este necesar clarificarea situatiei de catre Buna Ziua Timisoara, nu de alta dar asta vad fostii si actualii elevi.
FDD  | #1437
Ati gresit imaginea IDIOTILOR!!!!
Verificati inainte sa puneti o stire (daca putem sa o numim asa) !
Halasz Francisc  | #1438
Sunt cel din fotografie, profesor Halasz Francisc, inspectorul școlar general adjunct de Timiș, și nu A. Băran, primarul fugar.Vă solicit să corectați eroarea comisă în această postare și să reveniți cu scuze publice pentru prejudiciile aduse imaginii mele.
Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1269 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004894 (s)