News Flash:

Tariceanu: "Am pregatit un proiect de acord cu PSD, negociem, nu stiu cand semnam"

5 Februarie 2016
1077 Vizualizari | 0 Comentarii
tariceanu
Copresedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu a declarat vineri ca partidul sau a pregatit un proiect de acord cu PSD privind colaborarea la alegeri, pe marginea caruia inca se mai negociaza, precizand ca acesta nu va contine nicio referire la modificarea legii electorale.
Intrebat cand va semna un acord cu PSD in ceea ce priveste alegerile, Tariceanu a spus: "Nu stiu sa va spun inca, o sa semnam. Va pot spune ca o sa semnam, am pregatit un proiect, discutam in momentul de fata pe marginea unui proiect de acord."
"Acordul, in principiu, traseaza cadrul unei posibile colaborari pentru alegerile locale si pentru mai departe, posibil si parlamentare, nu stiu inca, o sa vedem, negociem", a spus Tariceanu intr-o conferinta de presa la Parlament.
Intrebat daca in acord sunt prevazute unele primarii sau aliante cu PSD in consilii locale, Tariceanu a spus ca este vorba de un acord cadru politic si ca cele doua partide pot face aliante in consiiliile locale si judetene. "Avem un evantai larg de posibilitati, putem sa sustinem candidati comuni, putem sa mergem pe liste separate", a spus copresedintele ALDE.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1320 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006087 (s)