News Flash:

Fiul lui a desenat asta, cativa ani mai tarziu era mort. Acum tatal incearca sa spuna tuturor ce incerca baiatul lui, dar toti il cred nebun: ,,Fiul meu mi-a spus sa…” Uite ce inseamna desenul si ce legatura are cu moartea lui

13 Mai 2018
1261 Vizualizari | 0 Comentarii
desen 1

Ognjen Rakocevic, sau ,,Ogi”, asa cum ii spun apropiatii, este un baiat de 11 ani bolnav de autism care a fost gasit mort in fata unei biserici, biserica St. Nicholas, aflata pe malul raului Skadar, anul trecut. Dar ceea ce este socant despre moartea lui este faptul ca tatal lui, Branko, crede ca Ogi a avut o premonitie a propriei morti cu cativa ani inainte.
Branko pretinde ca fiul lui bolnav de autism si-a vazut scena mortii si a desenat-o pe o hartie cu multi ani inainte. Ogi a fost gasit mort pe malul raului din apropierea bisericii si se crede ca a cazut in raul Moraca, unde s-a inecat.
 
Pe cat de ciudat poate suna, Ogi chiar a desenat o lumina, un fel de aureola, deasupra capului sau, el aflandu-se in fata bisericii, printre munti si o masa de apa, conform spuselor tatalui. Vazand desenul, Branko, tatal copilului, a zis: ,,Aproape ca a desenat o fotografie a locului unde a fost gasit”.
Iata desenul copilului:

Citeste si A vazut un batran la cumparaturi in supermarket care o privea insistent, de parca ar fi avut nevoie de ceva. A mers la el si l-a intrebat daca poate sa-l ajute. Cand i-a spus ce facuse au plans amandoi, angajatii i-au ajutat. Uite ce au facut toti
 
Tatal continua: ,,Exista o insula numita Vranjina. El a desenat o cruce in varful dealului, si, deasupra lui, cerul ca o aureola.” Branko a interpretat desenul fiului sau, care este foarte greu de descifrat pentru altcineva, si crede ca Ogi si-a vazut sfarsitul si incerca sa le ofere un indiciu despre locul unde va putea fi gasit atunci cand va veni vremea: ,,Eu nu cred in coincidente. Mainile lui Dumnezeu l-au adus aici”, a concluzionat tatal baiatului.
În timp ce nu putem avea o dovada concreta despre aceste asa-zise premonitii, putem macar crede faptul ca oamenii cu autism chiar poseda daruri speciale. Psihologii devin din ce in ce mai ingrijorati referitor la credinta lui Branko in premonitia fiului lui despre moarte, dar Branko insista, si spune ca fiul lui s-a sacrificat pentru el si pentru prietenii copilului, care aveau si ei autism.
Ogi a murit la varsta de 11 ani, se crede ca a plecat de acasa si s-a pierdut, apoi a cazut in raul Moraca, unde s-a inecat.
 
 
Branko a scris o carte-tribut, dedicata fiului sau, numita ,,Printul Descult”. Este de fapt o colectie a povestilor si cantecelor inventate de copil. În plus, cetatenii din Podgorica au numit o strada care duce catre raul unde s-a inecat Ogi, dupa copilul ce si-a pierdut viata in acel rau.
Intre timp Branko va crede toata viata ca fiul lui si-a vazut mortea si a desenat scena in detaliu, cu ani inainte ca aceasta sa se intample.

sursa: rol.ro

Galerie Foto

Ognjen_Rakocevic
ognjen rakocevic ogi bolnav autism
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1111 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004554 (s)