News Flash:

Festival de zbor cu parapanta pe Dealul Magura Uroiului. Participa mai multi campioni mondiali

10 Iunie 2016
1228 Vizualizari | 0 Comentarii
parapanta
Aproape 130 de parapantisti din Europa sunt asteptati sa ia parte la Festivalul international de zbor cu parapanta "Ingerii prieteniei", care va avea loc in perioada 10-12 iunie pe Dealul Magura Uroiului, de langa orasul Simeria, in judetul Hunedoara. 
Concursul conteaza ca etapa pentru Cupa Mondiala si Cupa Romaniei la zbor cu parapanta si aterizare la punct fix, sportivii prezenti acumuland puncte FAI 2 care conteaza in clasamentul final al celor doua competitii. 
"Contam pe participarea a circa 130 de parapantisti din toata Europa. Intre ei se numara campionii mondiali Goran Djurkovic (Serbia) si George Cotet (Romania), dar si vicecampionul Red Bull X Alps, Tomi Coconea", a declarat joi, pentru AGERPRES, Artur Leli Blumhagel, din partea organizatorilor competitiei. 
Prima zi a competitiei, vineri, va fi dedicata inscrierilor si antrenamentelor, sambata si duminica fiind programat concursul propriu-zis. Rezultatele vor fi anuntate duminica dupa amiaza. 
Spectatorii vor avea locuri special rezervate de unde vor putea privi concursul. Cei care vor dori sa incerce zborul cu parapanta vor putea face acest lucru alaturi de piloti licentiati, contra unei taxe. 
Organizatorii au pregatit pentru sambata si un carnaval in zbor la care vor lua parte concurentii, pentru public fiind rezervat un eveniment similar sambata seara, la sol. Toti participantii vor fi invitati apoi la un spectacol folk in jurul unui foc de tabara si la o portie de fasole cu ciolan gatita la ceaun. 
Dealul Magura Uroiului este apreciat ca unul dintre cele mai bune locuri din tara in ceea ce priveste zborul cu parapanta prin amplasare si configuratia reliefului. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1155 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004695 (s)