News Flash:

Valentina Pelinel a nascut un baietel

8 Iunie 2016
1606 Vizualizari | 0 Comentarii
pelinel sexy
A sosit momentul mult asteptat pentru Valentina Pelinel. Frumoasablonda a adus pe lume un baietel perfect sanatos, dupa ce a stat in travaliu cateva ore. Blonda s-a prezentat in aceasta dimineata la clinica, dorind sa nasca pe cale naturala, insa medicii nu erau convinsi daca ii puteau respecta dorinta.

Valentina a decis singura numele copilasului, acesta fiind Cristian, care nu are legatura cu Cristi Borcea, cel care se spune ca ar fi tatal copilului. Povestea din spatele numelui este una tulburatoare si trista, dar Valentina a vrut sa o tina cat mai ascunsa, din respect pentru memoria persoanei al carei nume il va purta fiul sau.

"S-a nascut cu un an inaintea mea, tot in decembrie, prematur, la sapte luni. N-a apucat sa traiasca decat zece zile si a murit. Si eu m-am nascut tot prematur, la opt luni, iar mama a avut mari emotii si cu mine. Durerea a fost foarte mare, ne e greu sa vorbim despre asta. Nu am fost niciodata la mormantul lui, nu am vorbit niciodata cu mama despre asta. Il chema Cristian, pentru ca se nascuse inainte de Craciun, dar n-a apucat sa fie botezat.", a declarat Valentina.

momentul asteptat valentina pelinel blonda baietel sanatos cristian
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1157 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005535 (s)