News Flash:

Fata lui Cornel Palade a fost data afara din casa. „M-am saturat sa tac”

24 Mai 2022
818 Vizualizari | 0 Comentarii
Cornel

Fata lui Cornel Palade nu traverseaza cea mai buna perioada a vietii sale. Fix can credea ca si-a gasit linistea departe de casa, in Anglia, Ada are parte de momente de cosmar.

Ada, fiica lui Cornel Palada a simtit ca nu mai poate si a rabufnit in online. Ada a plecat de mai bine de sase luni in Anglia, unde a crezut ca isi face un rost, muncind. Din pacate, persoanele pe care le considera de incredere au tradat-o si au dat-o afara, in strada, cu tot cu bagaje si haine. Revoltata de situatie, Ada a postat un mesaj pe paginile de socializare.

„Am plecat din Romania in urma cu aproape trei ani. Mi-am lasat familia pentru visul meu, gandindu-ma ca o sa am prieteni adevarati si cei mai buni, o persoana draguta care sa fie langa mine, sa ma sustina. Ma gandeam ca acesti oameni credeau in mine, ca ma iubeau, ca-si doreau sa fiu fericita, dar se pare ca cel mai important lucru pentru ei a fost chiria”, a scris fata actorului pe Facebook.

„Imi iubeam viata langa tipii astia, crezand in ei, dar ei tot m-au daramat. Sase luni dupa ce m-am intors la Londra am fost data afara pe strazi, am intrebat o persoana in care am crezut si am gresit din nou. Am fost data afara pe strazi din nou pentru niciun alt motiv mai bun. Mi-am lasat in spate familia si tara mea din cauza mentalitatii, sexismului misogin si adevarului ca nu pot lucra intr-un mediu unde prostia si prostitutia sunt puse drept o imagine a muncii, iar eu nu sunt asta”, a mai scris vedeta.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1247 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004997 (s)