News Flash:

Fara Alex Velea. Antonia a mers la intalnire cu fostul sot si cu actuala iubita a acestuia

20 Octombrie 2021
502 Vizualizari | 0 Comentarii
Antonia Vincenzo

Antonia s-a judecat cu fostul ei sot mai bine de 7 ani pentu divort si pentru custodia celei mici. Acum, amandoi s-au maturizat si au inteles ca pentru binele Mayei, dar si al lor, trebuia sa faca anumite sacrificii si sa depaseasca anumite bariere. Antonia a ramas in relatii bune cu fostul ei sot, dar si cu actuala iubita a acestuia si au decis sa iasa in oras in gasca.

Experientele de viata au facut-o pe Antonia sa inteleaga cum sa gestioneze cel mai bine situatiile tensionate. Artista a trecut printr-un divort greu care a durat mai bine de 7 ani, dar asta nu inseamna ca are resentimente fata de Vicenzo Castellano, tatal Mayei. Antonia a demonstrat ca este suficient de matura incat sa separe problemele ei de nevoile celei mici. Sotia lui Velea a aratat ca a ingropat securea razboiului si a iesit zilele astea la pranz cu Vicenzo si cu actuala iubita a acestuia, Ramona. Cei doi au iesit intr-un grup destul de mare, s-au distrat si au jucat popice. Imaginile au fost postate chiar de catre Anto pe contul ei de Instagram si s-a vazut ca se bucura ca Vicezno este fericit.

Cei doi fosti parteneri au fost foarte hotarati cand a venit vorba de soarta celei mici. ”Am stabilit sa petreaca timp si la mine in Romania, cu noi. Lucruri absolut normale. Nu am lipsit de la nicio aniversare din viata ei, mai putin de la cea de anul trecut, unde nu am putut ajunge din cauza unor complicatii impuse de pandemie, si a fost unul dintre momentele extrem de grele, in care am suferit enorm. De regula, isi face ziua de nastere in Italia, asa ca si anul acesta voi fi acolo alaturi de ea”, a declarat artista pentru Viva.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1184 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005690 (s)