News Flash:

EXPERIENTA SOCANTA traita de un aradean intr-un poligon din Timisoara

6 Aprilie 2016
1500 Vizualizari | 0 Comentarii
poligon tragere
Aradeanul Sebastian Pop, povesteste pe o retea de socializare experienta terifianta traita saptamana trecuta la Timisoara. Pasionat de tir sportiv, aradeanul a fost atat de tare marcat incat a decis sa le povesteasca prietenilor, pe Facebook, tot ceea ce s-a intamplat. Povestea sa, cutremuratoare, poate fi legata de ultimele atentate teroriste din Europa, si se vrea un semnal de alarma nu doar cu privire la lumea araba ci si fata de vulnerabilitatile societatii romanesti in fata migratiei.
Dar, sa-i dam cuvantul lui Sebastian Pop:
”M-am mai enervat eu pe multe chestii in ultima vreme dar pe asta trebuie sa v-o povestesc neaparat... Fusai la tir aseara in Timisoara impreuna cu Robert Fundeanu. Nu la camioane (TIR), la poligon de tir unde tragi cu arma letala intr-o tinta, asistat de un instructor. De mult voiam sa merg dar tot timpul intervenea cate ceva asa ca ieri am sunat pentru o programare si am gasit doua locuri de la 21:45. Am ajuns la cladirea de langa Iulius Mall putin inainte de ora stabilita si am parcat in curte cumincior. Cladirea trebuie sa fi fost ceva depozit sau fabrica ceausista pentru ca traditionalul lift de marfa (nefunctional) strajuia o fosta rampa de incarcare care te ducea cu gandul inapoi in timp in anii 80-90. Urmarind indicatoarele, am ajuns la etajul trei in fata unei usi metalice cu vizor care se deschide doar pe dinauntru, de deasupra careia ne urmarea o camera de luat vederi cu infrarosu. Sun si dupa cateva secunde ni se deschide, un tip foarte amabil ne pofteste inauntru si ne recomanda o cafea sau ceva racoritor pana ne inregistreaza documentele.
In interior cred ca erau sase mese rotunde cu cate 5-6 scaune, cateva incalzitoare cu gaz si o multime de materiale si regulamente despre arme de foc. Am ales repede o revista de pe masa despre Glock si o rasfoiam cu mare interes asteptand cu ceva emotie prima tragere cu munitie reala. Nu, nu am facut armata in uniforma statului, am facut-o mai tarziu, dupa facultate, la Coca-Cola in costum. Am parcurs procedurile de inregistrare si pregatirea teoretica. Intre timp zona de tragere s-a eliberat si a venit randul nostru.
Ca arma de tragere am ales un Glock 34, arma de 9mm, un fel Glock 17 dar cu teava mai lunga. Este una din cele mai bune arme de tir. Mi-a placut simplitatea si claritatea explicatiilor instructorului atat despre arma cat si despre REGULI, un profesionist in adevaratul sens al cuvantului. 
Castile pe urechi, primul glont pe teava, iau linia de ochire... BUUM! A fost secunda in care mi-am dat seama ca filmele sunt povesti, mi-am dat seama ca cel mai important lucru poate fi la un moment dat doar atat... de care parte a tevii stai. Am cerut permisiunea sa ne facem cateva poze ca doar avem telefoane tari si trebuia sa ne laudam si noi pe unde am fost si ce am facut, ca toti baietii cand dau de ceva "jucarie" noua.
Am tras fiecare cate 30 de gloante si la final, cu tintele in mana, foarte mandri am iesit din poligon in sala, sa stam cuminti la o masa, sa fumam o tigara si evident sa impartasim experientele.
Trecem in sala... si in drum spre masa noastra din capat vedem la o alta, in asteptare, urmatorul grup, patru de data asta. I-am auzit vorbind si in lumina nu foarte puternica am vazut niste ochi care ne priveau realmente cu ura, studiind in acelasi timp tintele pe care noi le purtam foarte mandri. Cei patru erau ARABI.
Ne-am asezat la masa amandoi, am inghetat efectiv. Arabi in Romania, la ora 22:40 se antreneaza cu arme letale in poligon!!!! Trebuie ca s-a vazut ceva grav pe fata noastra de vreme ce indivizii nu ne-au mai aruncat nici macar o privire inainte de a intra sa traga insotiti de celalalt instructor. Ei bine, ne-am cam speriat! Si pe buna dreptate zic eu. Instructorul, vizibil nelinistit, si-a cerut scuze dar trebuia sa intre in poligon sa nu-l lase singur pe colegul lui cu noii clienti. Am plecat si in drum spre casa ne-a luat durerea de cap instant pe amandoi.
Dupa o vreme, inca socati, am inceput sa rememoram cateva detalii: grupul de dinaintea noastra erau de fapt tot arabi, doua femei si patru barbati, instructorul nostru era inarmat in permanenta (lucru de care ne-am dat seama cand am vazut tocul iesind discret de sub geaca).
Sentimentul nostru a fost initial de frica, vazand ochii alora am simtit pericolul fizic. Cand ai motocicleta si treci de primii 4000 kilometri ajungi sa simti fizic pericolul in trafic. Cunoscatorii stiu bine despre ce vorbesc. M-am simtit la fel dar la intensitate ori 10.
Deci! Din 12 clienti dupa ora 21, 10 erau arabi care se antreneaza in poligon, la mine in tara, cu arma letala! Vorbind cu instructorul, am aflat ca in ULTIMELE DOUA LUNI, 80% din clienti sunt arabi. Evident ca stiu si "organele" noastre abilitate. Trebuie sa precizez ca e destul de plin la ei si greu poti sa-ti faci programare zi pe zi.
Nu stiu daca realizati ce va povestesc eu aici dar lucrurile nu stau chiar roz. Acum doua saptamani am fost in Serbia via Ungaria si am vazut celebrul gard al lui Orban la granita. Vazand arabii incolonati la linii de tragere mi-am dat seama ca acel gard, acel soldat inarmat pana-n dinti care pazeste frontiera nu e deloc exagerare! Sunt singurii care au inteles ca se intampla si fac ceva.
Mai am un mesaj pentru ziaristii manipulatori, pentru cei cu "pacea mondiala” si pentru prietenii mei:
In timp ce multi din baietii nostri se penseaza, isi descopera /aranjeaza barbile si frezele in asteptarea ciclului menstrual, in timp ce multi plang de necazul refugiatilor si ziaristii se intrec in pareri care mai de care pro si contra emigratie, in timp ce primarul orasului meu CHEAMA! CERE!... EMIGRANTI PENTRU ARAD... arabii stau incolonati, barbati si femei, in poligon de tir cu arma letala si se antreneaza cum sa va faca gauri in pantalonii strech si bufanti!!!
Prin urmare, de saptamana viitoare, angajatii mei vor avea sesiuni lunare de team building la poligon. Eu personal ma las de fumat si de vreme ce un glont costa 1 leu pot sa trag lunar cel putin 500. M-a prins, mi-am descoperit o noua pasiune si clar ma apuc de tir sportiv. De ce? Pentru ca e legal si e pe banii mei mai fratilor! De aia!
Un politist roman trage pe luna maxim 10 cartuse ca nu avem bani, un arab, la mine in tara, trage 50 la doua zile. In timp ce politistul care trebuie sa ma apere si sa se apere trage din an in pasti cu o arma de 400 de lei, "studentul strain " se antreneaza cu una de 900 de EURO. Deci nu avem sa dam un leu pentru un glont tras de politist dar avem 200, pentru un metru de bordura rutiera???!!!!
Ma intreb, "studentii" aia chiar si-au descoperit pasiunile toti deodata si nu mai pot dormi noaptea daca nu trag cu arma?!Poate imi raspundeti voi.
Unii nu o sa cititi pana la capat, altii veti spune ca exagerez. Eu va spun ca am vazut privirea alora si nu am fost singurul, am vazut ce fac si de maine stiu ce fac eu. Ii rog inca o data pe iubitorii pacii mondiale, pacifistii, integratorii de emigranti musulmani sa se abtina de la comentarii, fara sa doresc sa ii jignesc intr-un fel... stiu ce vorbesc, am fost acolo, am vazut! Pentru cei care totusi insista in pareri si in continuare au ochelari de cal, le comunic ca le respect parerea da mai am un mesaj: F..K OFF!!! Sper ca am fost destul de coerent cu toate ca inca sunt marcat de aventura. Ar mai fi multe de spus dar cred ca e destul.” sursa: Ziuadevest.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1332 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008998 (s)