News Flash:

Cele mai bune tratamente naturiste pentru durerile de ureche

4 Aprilie 2016
2230 Vizualizari | 0 Comentarii
ureche

Sucul de lămâie opreşte secreţia - Se pune câte o picătură de suc de lămâie în fiecare ureche, în fiecare seară, până la dispariţia secreţiilor. Muşeţelul, bun contra zvâcniturilor - Într-un săculeţ de tifon de dimensiuni mici se pune muşeţel uscat, care se încălzeşte punând săculeţul pe un capac, deasupra unei băi de aburi; apoi se aplică planta, sub formă de cataplasmă, pe urechea dureroasă şi se ţine 10 minute; se fac aplicaţii de 2 ori pe zi.

Tinctura de propolis tratează otita - Este o metodă naturală numai bună pentruurechile bolnave. Ca să scăpaţi de dureri, puneţi câte 1 picătură de tinctură de propolis în fiecare ureche, de 2 ori pe zi, timp de 7-10 zile. Otita, de exemplu, poate da complicaţii grave dacă e netratată. Otita reprezintă un proces inflamator al conductului auditiv extern (în cazul otitei externe acute) sau al casei timpanului (otita medie acută). Se manifestă prin: durere la nivelul urechii şi în spatele ei, inflamaţie locală, secreţii auriculare.

Uleiul de urechelniţă te scapă de durere - Cataplasme: frunzele proaspete se introduc într-o cană cu apă fierbinte, se lasă 10-15 secunde, se scot, se presează şi se aplică, sub formă de cataplasmă, în spatele urechii.
Tinctură: se pun câte 2-3 picături în ureche, de 3 ori pe zi, zilnic.

Ceaiul de urzică scade inflamaţia - Infuzie dintr-o lingură de flori la 250 ml de apă clocotită; se infuzează 5 minute, se strecoară, se beau 4 căni pe zi, iar cu infuzia se pot face spălături auriculare (în urechi).

 


urechile bolnave
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1341 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005127 (s)