News Flash:

Experiențe parfumate la Mysu, noua locație din Iulius Town

16 Noiembrie 2020
1105 Vizualizari | 0 Comentarii
01 Iulius Town

Timișoara, 16 noiembrie 2020: O nouă locație unde simțul olfactiv se întâlnește cu creativitatea s-a inaugurat de curând în Iulius Town Timișoara. Parfumeria Mysu dispune de o gamă variată de miresme create să mulțumească toate preferințele, iar cele din colecția LUX sunt perfecte pentru a fi oferite cadou celor dragi.

Note elegante și dulci de portocală, iasomie, lemn de santal sau arome de miere și vetiver ori un touch fresh dat de flori de violetă te așteaptă în noua locație din Iulius Town. Când urci la etajul din Iulius Mall și simți un miros îmbătător înseamnă că ai ajuns la parfumeria Mysu. Recent lansat în România, brand-ul Mysu este unul autohton, iar produsele sunt create împreună cu specialiști internaționali de renume.

Este momentul oportun să le cumperi celor dragi cadourile de sărbători. Dacă ea este o fire îndrăzneață, misterioasă și preferă eleganța, parfumul Gold Silver este cadoul perfect. Însă dacă iubește notele mai dulci de ananas și iasomie, atunci Purple Light este parfumul care îi va pune în valoare calitățile. Pentru o aromă fresh destinată lui, Mysu a pregătit un amestec vibrant de piper, mentă și citrice, pe care îl găsești sub denumirea Royal Blue. Însă, dacă preferă notele ușoare de tabac și piper roz, care îi scot în evidență farmecul, alegerea potrivită este Blackberry. Totodată, dacă vrei să faci cuiva un cadou special, cu siguranță îl vei găsi în colecția de LUX de la parfumeria Mysu.

Descoperă paleta diversă de parfumuri ce unește esențe neașteptate în sticluțe cochete, la Mysu, în Iulius Town Timișoara!

 

Galerie Foto

02_Iulius_Town
elegante dulci iasomie
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1122 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004399 (s)