News Flash:

Mașină cuprinsă de flăcări pe A6

16 Noiembrie 2020
898 Vizualizari | 0 Comentarii

 

 Incendiu, luni, pe urcarea dinspre Lugoj pe autostrada Timișoara-Lugoj. Pompierii militari au fost chemați să intervină după ce un autoturism a fost cuprins de flăcări în timp ce se afla în mers. La incendiu a intervenit comandantul Detașamentului de Pompieri Lugoj, care se afla în trafic

Alarma a fost dată în dispeceratul ISU Banat luni dimineață, în jurul orei 8.40. Salvatorii au fost chemați să intervină pe A6, în zona localității timișene Țipari. Totul după ce un autoturism a luat foc în mers.

Din cauza focului, circulația pe benzile 1 și 2 a fost afectată. Traficul s-a desfășurat pe banda de urgență până la lichidarea incendiului și înlăturarea autoturismului de pe șoseaua de mare viteză.

La incendiu a intervenit comandantul Detașamentului de Pompieri Lugoj, care se afla în trafic

Incendiul a fost observat de comandantul Detașamentului de Pompieri Lugoj, aflat în zonă. Salvatorul a intervenit până la sosirea colegilor lui și a încercat să stingă flăcările cu mai multe stingătoare primite de la alți șoferi opriți.

    „Incendiul a fost observat de un coleg, comandantul Detașamentului de Pompieri Lugoj care a intervenit până la sosirea echipajelor de pompieri. Acesta a solicitat mai multor participanți la trafic să sune la 112 și să solicite ajutorul pompierilor, în timp ce el a încercat să stingă incendiul cu mai multe stingătoare primite de la alți șoferi opriți și ei să ajute. Din fericire, în urma acestui eveniment nu s-au înregistrat victime, ci doar pagube materiale, autoturismul fiind afectat in proporție de aproximativ 50%. Pompierii militari au intervenit cu o autospecială de primă intervenție și 3 pompieri”, transmit reprezentanții ISU Banat.

Cel mai probabil, focul a pornit de la un scurt circuit electric, spun pompierii.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1150 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006355 (s)