News Flash:

Cum arată o zi distractivă la pescuit? - Magia din Delta Dunării, lacurile și bălțile din Romania

14 Octombrie 2020
806 Vizualizari | 0 Comentarii
Delta Dunarii

Pescuitul este o activitate distractivă și relaxantă, care poate fi practicată împreună cu prietenii sau în familie, și care poate fi distractivă și pentru copii. Dacă te întrebi unde este cel mai bine să pescuiești, poți începe cu Delta Dunării, pentru că acolo vei avea parte de o experiență inedită.

Locurile de pescuit din Delta Dunării sunt fundamental diferite, nu te aștepta să vezi malul mării, decât dacă pornești spre Sulina. Dacă îți place imensitatea unui fluviu, cum este Dunărea Veche, poți pescui și aici, iar apoi ai posibilitatea de a merge mai departe cu o barcă și de a experimenta și magia de pe canalele Deltei. În zonă poți închiria o barcă pentru a alege locul dorit de pescuit, iar în plus, dacă nu-ți place să dormi la cort, poți găsi și opțiuni economice de cazare. 

Dacă ești nou în domeniul pescuitului, îți sugerăm să-ți faci curaj de a explora mai multe zone, mai ales că România are numeroase locuri de pescuit, unde poți prinde o varietate de specii de pești, începând de la cele mici și până la cele mai mari capturi.

Dacă nu ai sculele de pescuit potrivite, este momentul să investești bani și în echipament, pentru că doar așa poți avea succes ca pescar.

Pescuitul pe canalele din Delta Dunării, sau pe bălțile și lacurile din țara noastră, este frumos și interesant. Poți lua trofee de crap, somn, știucă și biban. În această perioadă de sfârșit de toamnă, știuca este legendară în aceste locuri magice ale Deltei. Bibanul arată și el fabulos, mai ales dacă ai șansa să prinzi pești mai mari, care depășesc 1 kg. Cele mai bune zone de pescuit sunt acelea din apropierea stufului, unde apa este mai noroioasă.

Uneori orientarea în Delta Dunării este mai dificilă, pentru că există canale bogate în stuf. Pentru a avea satisfacția de pescar începător, că ai prins ceva pește, ar trebui să ai un navigator cu GPS pentru a nu te rătăci pe canale, sau ai putea să vii împreună cu un prieten pasionat și el de pescuit, care cunoaște și are experiență în aceste locuri.

Pescuitul este cu adevărat distractiv și pe lacurile și bălțile din țara noastră. România este o țară care oferă multe oportunități excelente de pescuit, are lacuri foarte frumoase.

Mulți pescari sunt încântați de pescuitul plantat, pentru că le aduce relaxare, liniște și pace. Există destule locuri bune de pescuit de acest fel, unde ai putea veni pentru a te bucura atunci când prinzi diferite specii de pești, ce sunt în apele lacurilor mari.

Pentru ca pescuitul să fie mai distractiv, folosește un vaporaș pentru nădit și plantat, cum sunt variantele de navomodele de pe TotalFishing.ro. În plus, poți îmbunătăți performanța vaporașului ales, în cazul în care este un model mai modest, montându-i un GPS, lumini suplimentare, un sonar și alte dispozitive sau accesorii interesante. Există persoane care fac asta, montează diferite lucruri pe orice navomodel cum ar fi: voltmetru digital, semnalizare la bascularea cuvei și altele.

Fiecare lac din țara noastră reprezintă un potențial loc de pescuit. Este pur și simplu imposibil să identificăm cel mai bun lac sau baltă de pescuit, având în vedere că anumite zone de pescuit sunt excelente pentru unele specii de pești, iar altele pentru specii care poate sunt prinse aproape peste tot.

România este o țară foarte frumoasă și are sute de lacuri, iazuri și bălți de pescuit, unde poți practica acest hobby, în intimitate și liniște deplină. O trăsătură caracteristică a naturii acvatice este originalitatea, unicitatea acestor zone, care se manifestă pe Dunăre, în Deltă, pe lacurile și bălțile deja cunoscute, dar și în apele din regiunile mai greu accesibile.

Aceste locații din România oferă posibilități infinite, mai ales pentru alegerea unui loc de pescuit bun. Peisajul este fabulos oriunde mergi, natura are farmecul ei aparte și face pescuitul și mai interesant.

Dacă ești un iubitor de natură, alege un loc de pescuit liniștit pe malul unui lac, sau pe canalele din Delta Dunării, pentru a te destinde și a trai experiențe unice, pentru că asta este cea mai mare distracție în orice zi la pescuit. Peisajele individuale impresionează prin diversitatea lor și sunt întotdeauna magice pentru iubitorii de natură acvatică și de pescuit.

Galerie Foto

Delta_Dunarii_2_
echipament pescuitul plantat
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1165 (s) | 33 queries | Mysql time :0.041261 (s)