News Flash:

Cum arată o zi distractivă la pescuit? - Magia din Delta Dunării, lacurile și bălțile din Romania

14 Octombrie 2020
1169 Vizualizari | 0 Comentarii
Delta Dunarii

Pescuitul este o activitate distractivă È™i relaxantă, care poate fi practicată împreună cu prietenii sau în familie, È™i care poate fi distractivă È™i pentru copii. Dacă te întrebi unde este cel mai bine să pescuieÈ™ti, poÈ›i începe cu Delta Dunării, pentru că acolo vei avea parte de o experiență inedită.

Locurile de pescuit din Delta Dunării sunt fundamental diferite, nu te aÈ™tepta să vezi malul mării, decât dacă porneÈ™ti spre Sulina. Dacă îÈ›i place imensitatea unui fluviu, cum este Dunărea Veche, poÈ›i pescui È™i aici, iar apoi ai posibilitatea de a merge mai departe cu o barcă È™i de a experimenta È™i magia de pe canalele Deltei. În zonă poÈ›i închiria o barcă pentru a alege locul dorit de pescuit, iar în plus, dacă nu-È›i place să dormi la cort, poÈ›i găsi È™i opÈ›iuni economice de cazare. 

Dacă eÈ™ti nou în domeniul pescuitului, îÈ›i sugerăm să-È›i faci curaj de a explora mai multe zone, mai ales că România are numeroase locuri de pescuit, unde poÈ›i prinde o varietate de specii de peÈ™ti, începând de la cele mici È™i până la cele mai mari capturi.

Dacă nu ai sculele de pescuit potrivite, este momentul să investeÈ™ti bani È™i în echipament, pentru că doar aÈ™a poÈ›i avea succes ca pescar.

Pescuitul pe canalele din Delta Dunării, sau pe bălÈ›ile È™i lacurile din È›ara noastră, este frumos È™i interesant. PoÈ›i lua trofee de crap, somn, È™tiucă È™i biban. În această perioadă de sfârÈ™it de toamnă, È™tiuca este legendară în aceste locuri magice ale Deltei. Bibanul arată È™i el fabulos, mai ales dacă ai È™ansa să prinzi peÈ™ti mai mari, care depășesc 1 kg. Cele mai bune zone de pescuit sunt acelea din apropierea stufului, unde apa este mai noroioasă.

Uneori orientarea în Delta Dunării este mai dificilă, pentru că există canale bogate în stuf. Pentru a avea satisfacÈ›ia de pescar începător, că ai prins ceva peÈ™te, ar trebui să ai un navigator cu GPS pentru a nu te rătăci pe canale, sau ai putea să vii împreună cu un prieten pasionat È™i el de pescuit, care cunoaÈ™te È™i are experiență în aceste locuri.

Pescuitul este cu adevărat distractiv È™i pe lacurile È™i bălÈ›ile din È›ara noastră. România este o È›ară care oferă multe oportunități excelente de pescuit, are lacuri foarte frumoase.

MulÈ›i pescari sunt încântaÈ›i de pescuitul plantat, pentru că le aduce relaxare, liniÈ™te È™i pace. Există destule locuri bune de pescuit de acest fel, unde ai putea veni pentru a te bucura atunci când prinzi diferite specii de peÈ™ti, ce sunt în apele lacurilor mari.

Pentru ca pescuitul să fie mai distractiv, foloseÈ™te un vaporaÈ™ pentru nădit È™i plantat, cum sunt variantele de navomodele de pe TotalFishing.ro. În plus, poÈ›i îmbunătăți performanÈ›a vaporaÈ™ului ales, în cazul în care este un model mai modest, montându-i un GPS, lumini suplimentare, un sonar È™i alte dispozitive sau accesorii interesante. Există persoane care fac asta, montează diferite lucruri pe orice navomodel cum ar fi: voltmetru digital, semnalizare la bascularea cuvei È™i altele.

Fiecare lac din È›ara noastră reprezintă un potenÈ›ial loc de pescuit. Este pur È™i simplu imposibil să identificăm cel mai bun lac sau baltă de pescuit, având în vedere că anumite zone de pescuit sunt excelente pentru unele specii de peÈ™ti, iar altele pentru specii care poate sunt prinse aproape peste tot.

România este o È›ară foarte frumoasă È™i are sute de lacuri, iazuri È™i bălÈ›i de pescuit, unde poÈ›i practica acest hobby, în intimitate È™i liniÈ™te deplină. O trăsătură caracteristică a naturii acvatice este originalitatea, unicitatea acestor zone, care se manifestă pe Dunăre, în Deltă, pe lacurile È™i bălÈ›ile deja cunoscute, dar È™i în apele din regiunile mai greu accesibile.

Aceste locaÈ›ii din România oferă posibilități infinite, mai ales pentru alegerea unui loc de pescuit bun. Peisajul este fabulos oriunde mergi, natura are farmecul ei aparte È™i face pescuitul È™i mai interesant.

Dacă eÈ™ti un iubitor de natură, alege un loc de pescuit liniÈ™tit pe malul unui lac, sau pe canalele din Delta Dunării, pentru a te destinde È™i a trai experienÈ›e unice, pentru că asta este cea mai mare distracÈ›ie în orice zi la pescuit. Peisajele individuale impresionează prin diversitatea lor È™i sunt întotdeauna magice pentru iubitorii de natură acvatică È™i de pescuit.

Galerie Foto

Delta_Dunarii_2_
echipament pescuitul plantat
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1200 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008132 (s)