News Flash:

Eurodeputat critic la adresa mitingului PSD de sambata: Oameni necajiti urcati in autocare precum vitele in vagoane

7 Iunie 2018
928 Vizualizari | 0 Comentarii
psd

Oameni saraci care stiu ca ajutoarele sociale pe care le primesc ”depind de primari” vor fi urcati in autocare ”precum vitele in vagoane si dusi la mitingul PSD”, sustine europarlamentarul iesean Catalin Ivan. Potrivit acestuia, mitingul ar trebui sa fie urmat de o avalansa de dosare penale.
Europarlamentarul Catalin Ivan scrie pe pagina sa de Facebook ca mitingul programat pentru sambata, in Bucuresti ar trebui sa fie urmat de foarte multe dosare penale.

”Mitingul PSD, probabil ultimul care se va mai organiza in Romania in felul acesta, ar trebui sa fie urmat de o avalansa de dosare penale. Am putea spune fara sa gresim ca mitingul de sambata este un miting penal, pentru sustinerea celui mai corupt politician din istoria Romaniei. Va asigur, ca fost membru al acestui partid care cunoaste realitatea din interior in cele mai mici detalii, ca majoritatea covarsitoare a celor care vor participa la miting vor fi adusi cu forta”, afirma Catalin Ivan.

Potrivit acestuia, la mitingul PSD vor fi prezenti oameni foarte saraci, care beneficiaza de ajutor social si care stiu ca ”depinde de primar” daca mai primesc sau nu acel ajutor, dar si angajati din diferite regii aflate in subordinea primariilor vor fi obligati sa mearga la Bucuresti.


Ivan adauga ca societatile private care au contracte cu statul vor fi obligate sa sustina cheltuielile sau vor trimite oameni.

„Mitingul de sambata este imaginea perfecta a regimului Liviu Dragnea. Are toate «ingredientele» pentru a intelege perfect Romania lui Dragnea: oameni necajiti urcati in autocare precum vitele in vagoane si transportati la Bucuresti, toate companiile care «capuseaza» bugetul statului si ingrasa conturile diferitilor politiceni vor face un efort imens pentru a sustine aceasta mascarada, ordinele de partid se vor transmite prin institutiile publice controlate politic”, arata europarlamentarul.

Potrivit lui Ivan, pentru aceasta demonstratie, romanii trebuie sa ii multumeasca sefului PSD, Liviu Dragnea.

„E decizia fiecaruia daca accepta pasiv, resemnat, aceasta situatie sau face ceva. Eu cred ca e timpul ca romanii sa ia atitudine. Cred ca, dupa mitingul de sambata, tot mai multi vom spune ca este prea mult!”, incheie europarlamentarul.


oameni saraci ajutoarele sociale primari mitingul psd
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1109 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004721 (s)