News Flash:

Educatoarea din Timisoara care si-a ucis fiica in varsta de patru ani a fost trimisa in judecata

7 Iunie 2018
939 Vizualizari | 0 Comentarii
oana net 728x336

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Timis au dispus, luni, trimiterea in judecata a Oanei Net, fosta educatoare din Timisoara, care si-a ucis fiica in varsta de patru ani in urma mai multor certuri cu sotul care i-a cerut divortul.
Potrivit unui comunicat de presa de luni al Parchetului de pe langa Tribunalul Timis, procurorii au sidpus trimiterea in judecata a Oanei Net, aceasta fiind acuzata de violenta in familie, omor comis asupra unui membru de familie – fiica. 

In rechizitoriul inaintat magistratilor, procurorii au notat detalii despre modul in cara femeia si-a ucis fiica.

„In data de 13.03.2018, in jurul orei 17.30, inculpata Net Oana – Razvana, in timp ce se afla impreuna cu fiica sa minora, in varsta de 4 ani, in baia din locuinta acestora situata in Timisoara, iar fiica sa se spala si se juca in apa din cada, a tinut-o pe fetita fortat cu capul sub apa pana ce minora s-a inecat, aceasta decedand din cauza asfixiei mecanice prin submersie in apa, ca urmare a patrunderii apei in caile respiratorii. Ulterior uciderii fiicei sale prin inecare, inculpata Net Oana – Razvana, folosind doua cuttere pe care le-a luat din baie, a taiat cadavrul victimei la nivelul antebratelor, producandu-i in aceasta maniera doua leziuni superficiale, fara sa realizeze insa ca fiica sa era deja decedata in acele momente. Dosarul a fost trimis spre competenta solutionare Tribunalului Timis”, se arata in comunicat.

Oana Net a fost supusa si unei expertize medico-legale psihiatrice la Institutul National de Medicina Legala ”Mina Minovici” din Bucuresti, iar testul a aratat ca femeia avea discernamant in momentul in care si-a ucis copilul.

Acum, Oana Net se afla in arest.

In luna martie, Oana Net, o fosta educatoare din Timisoara, si-a ucis fiica prin inecare, apoi a incercat sa ii taie venele cu un cutter, dupa ce a avut mai multe certuri cu sotul ei care ii solicitase divortul.


oanei net timisoara oana net
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1206 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004393 (s)