News Flash:

Eliminati toate toxinele din corp in 3 zile: o metoda care previne cancerul, elimina grasimile si retentia de apa!

17 Mai 2018
1164 Vizualizari | 0 Comentarii
grasimi

Multi oameni consuma alimente care sunt cunoscute la nivel global ca produse nesanatoase pentru organism. Ele ne ingrasa si ne pun sanatatea in pericol. In acest articol veti descoperi o dieta de 3 zile de detoxifiere, care va va ajuta la reducerea dependentei dumneavoastra fata de alimentele procesate.

Amintiti-va inainte de a incepe acest program si mod de detoxifiere, trebuie sa va curetati organismul de produsele lactate. Nu consuma produse lactate 2 zile inainte de a incepe acest program. Cu o noapte inainte de a incepe, bea ceai de plante pentru curatarea intestinelor si pentru a preveni constipatia.
In ziua urmatoare, faceti o jumatate de cana de suc de grapefruit in timp ce luati micul dejun si daca nu va place gustul, desigur, puteti adauga suc de ananas sau apa. Pentru alcalinizarea corpului, ia 1 pana la 1,5 din cana de suc de morcov pur intre micul dejun si masa de pranz.

Beta-carotenul este un compus care este foarte benefic pentru sistemul respirator. La pranz, faceti o bautura, luati patrunjel, telina, morcovi, verdeata si spanac, care au cantitati mari de potasiu si fati 1,5 l de suc.
Pentru curatarea organismului, potasiul este un excelent antioxidant. Daca nu va puteti face suc de potasiu puteti lua suc Noni in loc, diluat cu apa. Noni pot fi gasite in farmacii si pietele alimentare.

Cu o ora inainte de cina, ar trebui sa bei 1 ceasca de ceai impotriva mucusului. Ceaiul de menta, ghimbirul si trandafirul, care lucreaza impotriva mucusuli, congestiei si nasului infundat. Ceaiul poate fi achizitionat de la farmacii – Plafar.

Inainte de a merge la culcare ia suc de afine 340 ml pur. Daca aveti orice infectie la plamani, acest suc se va lupta impotriva ei, din cauza antioxidantilor sai benefici. Toata infectia provocata de bacteriile din plamani va disparea.
Pentru detoxifiere totala, plamani curati, fara grasime, aceasta procedura trebuie repetata pe tot parcursul tratamentului. Rezultate uimitoare vor aparea.


detoxifiere dumneavoastra lactate constipatia beta-carotenul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1168 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006673 (s)