News Flash:

Consuma acest amestec minune timp de 14 zile si poti sa mananci apoi ce vrei ca nu se va mai depune nici un kilogram pe tine

15 Mai 2018
891 Vizualizari | 0 Comentarii
amestec

Fiecare dintre noi viseaza la un moment dat ca poate să mănânca orice își dorește fără ca acest lucru să se vadă și pe cântar. Consumă acest amestec minune timp de 14 zile și vei vedea rezultatele!

Ei bine, se pare că există un amestec minune care consumat în fiecare dimineață timp de 14 zile, o data la fiecare șase luni, nu doar că detoxifică organismul, însă te va ajuta să te menții în formă și să nu mai ai probleme cu kilogramele, ba te ajută chiar să scapi și de surplusul de greutate. Este vorba despre un remediu natural și eficient folosit destul de des în medicina alternativă rusă, așa că nu e de mirare că rusoaicele afișează mereu o siluetă de invidiat.

De ce ai nevoie pentrru amestecul minune

Acest amestec este alcătuit din patru ingrediente simple, ce se pot cumpăra de la un plafar sau din supermarket.

1 lingură de făină de hrișcă;
un vârf de linguriță de ghimbir praf;
200 de ml de chefir;
o lingură de miere

Consumă acest amestec minune timp de 14 zile! Cum se prepară?


Seara se amestecă bine într-un castron făina de hrișcă cu praful de ghimbir și chefirul cu mierea. În cazul în care sunteți diabetic, renunțați la miere. Se lasă amestecul peste noapte la frigider, iar în dimineața următoare se amestecă din nou compoziția și se consumă în locul micului dejun. Atenție, după ce ați mâncat amestecul nu aveți voie să consumați nici un alt aliment timp de trei ore. După cele trei ore puteți să consumați tot ce doriți. Amestecul trebuie consumat timp de 14 zile consecutive în fiecare dimineață, iar apoi cura se repetă o dată la fiecare șase luni. Acesta îți va curăța organismul de toxine și crește imunitatea, ceea ce vă va feri de boli, răceli sau viroze. De asemenea, preparatul topește ca prin minune grăsimile și vă ajută să vă mențineți în formă fără să mai acumulați nici un kilogram.

Hrișca este foarte populară în Rusia și tot spațiul post-sovietic. Are un gust și o aromă foarte placută și conține cea mai bună combinație de proteine, fibre și microelemente și are proprietăți curative. Hrișca este bogată într-o substanță care are acțiune protectoare asupra vaselor de sânge. În plus, favorizează absorbția vitaminei C, ajută la vindecarea rănilor și diminuează durerea, are efect antibacterian. Stimulează circulația și producția de bilă, reduce nivelul colesterolului, previne cataracta.

Boabele conțin cantități importante de vitamina B6 și P. Mai conțin substanțe care ajută la metabolizarea grăsimilor și a colesterolului, protejează ficatul. În plus, dau organismului toți aminoacizii esențiali pe care organismul nu îi poate sintetiza, numiți și „cărămizile organismului uman”. Boabele de hrișcă sunt bogate și în antioxidanți, care asigură protecția cardiovasculară și anticancerigenă, numeroase minerale (crom, cupru, mangan, magneziu). Mai mult, noi studii arată că hrișca are calitatea de a scădea glicemia în diabetul de tip II.

Ghimbirul este o plantă care crește în regiunile tropicale, fiind extrem de apreciată în India, Nepal sau Bangladesh pentru gustul unic pe care-l oferă mâncărurilor. Ghimbirul nu este însă folosit doar ca un condiment puternic. Datorită compoziției sale bogate – calciu, fier, cupru, magneziu, fosfor, potasiu, carbohidrați, sodiu, vitamine – acesta este utilizat și în ameliorarea stărilor de greață, în curele de slăbire, în tratarea balonării, a indigestiei și, bineînțeles, a răcelilor. Ca să nu mai punem la socoteală că poate înlocui cu succes efectele energizante ale cafelei. De asemenea, acesta reglează tranzitul intestinal și favorizeaza arderea grăsimilor.


Sursa: libertateapentrufemei.ro


amestec
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1276 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006582 (s)