News Flash:

Dieta balerinei. O tii 4 zile si slabesti cate un kilogram in fiecare zi indiferent de varsta

16 Mai 2018
1659 Vizualizari | 0 Comentarii
balerina 640x480

Monica Tatoiu a reusit sa gaseasca dieta minune care a ajutat-o sa dea jos rapid kilogramele nedorite pe care le avea. Urmeaza timp de maxim doua saptamani pe an dieta balerinei si bucura-te apoi de rezultate.

“Ma urc pe cântar in fiecare dimineața. Prima oara m-am urcat la 53 de ani… Mi s-a dat rețeta balerinei in 2010, inainte de a merge la New York. Niciodata, nimeni nu pleaca in America si vine cu doua kilograme mai putin. Nu poti manca cat te obliga reteta. Tot ma intreaba lumea cum e reteta asta. Nu se tine decat maximum la doua luni”, a declarat Monica Tatoiu, potrivit one.ro.

“Dimineata, trebuie sa te scoli la ora 8:00. Cand eu am inceput cura asta imi dadusem demisia Un ou fiert tare, asta trebuie mâncat la ora 8:00. Poti sa bei si cafea, fara zahar. Patru zile se tine cura asta. La ora 10:00, un ceai laxativ, dar nu orice ceai. E romanesc, costa cinci lei, il gasiti la orice farmacie. La ora 12:00 un pumn de stafide. In timpul acesta, beti apa, un litru jumate-doi. Avem branza apoi, recomand sa nu fie facuta din lapte praf. 100 de grame de brânza de vaci.

La ora 16:00 doua mere ionatan. Apoi, la ora 18:00, mâncați carne de pui, la grătar, fără piele, cu salata verde, ulei de măsline si lămâie. Inainte de culcare, un ceai laxativ”, a explicat ea. “In primele doua zile te doare capul, pentru ca elimini foarte mult. Se tine patru zile. Slabesti patru kilograme garantat, indiferent de varsta…”, a incheiat Monica.


Iata mai jos care este rețeta originala a dietei balerinelor.
Ora 08.00 – o cafea mare, fara zahar sau lapte;

Ora 10.00 – 2 oua fierte, cu sare, fara paine;

Ora 12.00 – un pahar cu suc de rosii (preferabil preparat in casa, si nu din comert);

Ora 14.00 – 100g de carne la gratar (pui, peste sau curcan) si o felie de paine integrala;

Ora 18.00 – 100g branza de capra, oaie sau vaca.

Pentru ca dieta sa dea rezultate, tine cont si de următoarele sfaturi:

– bea apa plata cu lamaie, intrucat aceasta ajuta in procesul de detoxifiere din aceasta cura;

– mananca la ore fixe si alege-le astfel incat sa le poti respecta in fiecare zi;

– daca ai variatii ale glicemiei, te ia cu ameteala, transpiri rece si ai stare de lesin, consuma 1-2 cuburi de zahar brun cu o jumatate de litru de apa.


ATENTIE!

Dieta balerinei nu este recomandata celor cu suferințe renale, anemie sau avitaminoze! Inainte de a incepe acest regim alimentar si chiar in timpul lui, vorbeste cu medicul tau si cere-i pararea. In functie de ceea ce iti spune, continua sau nu cu restricțiile alimentare. Afla mai multe pe perfecte.ro.


monica tatoiu dieta kilogramele
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1245 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006079 (s)