News Flash:

Eleva-mamică din Vaslui a intrat cu media 9,38 la buget, la Facultatea de Drept din Iasi

28 Iulie 2016
1742 Vizualizari | 0 Comentarii
Maria Elisa Palimaru
Maria Elisa Palimaru, absolventa-mamica din judetul Vaslui, care s-a clasat a treia pe judet la Bacalaureat, a intrat la buget la Facultatea de Drept din cadrul Universitatii ”Alexandru Ioan Cuza” Iasi, transmite corespondentul MEDAFAX.
Desi concurenta a fost acerba, tanara a fost admisa la buget, clasandu-se pe locul 16 din 706 candidati, cu media 9,38.
„Nu ma asteptam la un rezultat atat de bun, avand in vedere ca m-am decis tarziu sa dau admitere la Drept si am avut la dispozitie doar o saptamana sa invat. Alegerea Facultatii de Drept am facut-o in ultimul moment, dar nu am renuntat la pasiunea mea, istoria, deocamdata e in standby. Am decis sa studiez dreptul, pentru ca ma avantajeaza mai mult, pentru planurile mele de viitor”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Maria Elisa Palimaru.
Tanara a fost premiata recent la Piatra Neamt, de Organizatia “Neamunit”, la finalul Scolii de Vara a profesorilor de istorie din Romania, care s-a desfasurat la Agapia.
 
Maria Elisa Palimaru a primit o diploma pentru “straduinta de care a dat dovada si pentru performanta obtinuta la examenul de Bacalaureat”, precum si un ajutor financiar.
Maria Elisa Palimaru a absolvit stiinte sociale, la Liceul ”Mihail Kogalniceanu” din Vaslui. La examenul de Bacalaureat a obtinut 9.90 la Limba Romana, 10 la Istorie si 10 la Geografie.
Cu media 9.96, Maria Elisa Palimaru s-a clasat a doua pe liceu si a treia la nivelul judetului.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1335 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007957 (s)