News Flash:

Nepotul femeii care a murit dupa o transfuzie de sange gresita, audiat la Politia Capitalei

27 Iulie 2016
1038 Vizualizari | 0 Comentarii
salon spital
Nepotul femeii care a decedat la Spitalul de Arsi dupa o transfuzie gresita de sange a fost audiat, miercuri, la sediul Politiei Capitalei, in dosarul in care politistii de la Serviciul Omoruri fac investigatii pentru ucidere din culpa, constituindu-se parte civila.
Barbatul a ajuns miercuri dimineata, in jurul orei 10, la sediul Politiei Capitalei, insotit de un avocat. La iesirea din sediul institutiei, nepotul femeii decedate in urma unei transfuzii de sange gresite a declarat ca s-a contituit parte civila in dosarul penal in care se investigheza posibila fapta de ucidere din culpa.
"Da, ma constitui parte civila.Cer si daune morale si materiale", a spus barbatul la iesirea de la audieri.
Pe 14 iunie Procurorii de la Parchetul Capitalei au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa, dupa ce o femeie a decedat la Spitalul de Arsi din Capitala dupa o transfuzie sanguina gresita.
Transfuzia gresita de sange nu ar fi fost cauza decesului, in iunie, a femeii internate la Spitalul de Arsi, a declarat la acel moment Adrian Stanculea, seful sectiei de Anestezie-Terapie Intensiva (ATI) de la Spitalul de Arsi si purtatorul de cuvant al spitalului.
In paralel, procurorii fac o alta investigatie privind activitatea Spitalului de Arsi din Capitala, dupa ce medicul Camelia Roiu a facut publice imagini cu un pacient pe ranile caruia se aflau larve.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1341 (s) | 32 queries | Mysql time :0.003929 (s)