News Flash:

Elena Udrea, vizita emotionanta in arest

13 Martie 2015
1268 Vizualizari | 0 Comentarii
Elena Udrea, arestata preventiv din 25 februarie, in dosarul "Gala Bute", este vizitata de catre mama sa, care vineri dimineata a mers la Arestul Politiei Capitalei cu un pachet cu alimente si apa.
Mama Elenei Udrea a ajuns la Arestul central al Politiei Capitalei in jurul orei 09.00 si a intrat fara sa faca declaratii.
De asemenea, la Arestul central al Politiei Capitalei a ajuns, vineri dimineata, si Ruxandra Dragomir.
Potrivit programului, la centrele de arest preventiv ale Politiei Capitalei vizitele se fac de luni pana vineri, in ordine alfabetica. Ziua de vizita pentru Elena Udrea este vineri.
Elena Udrea este arestata preventiv in dosarul "Gala Bute" din 25 februarie.
Mandatul de arestare preventiva pe numele Elenei Udrea a fost emis pentru: infractiunea de luare de mita in legatura cu finantarea de catre Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului a contractelor incheiate de Termogaz Company SA cu UAT Cavnic si UAT Borsec; infractiunea de luare de mita in legatura cu platile efectuate de Compania Nationala de Investitii catre SC Consmin SA; infractiunea de luare de mita in legatura cu finantarea de catre MDRT a contractelor incheiate de Termogaz Company SA si SC Kranz Eurocenter SRL cu UAT Lupeni si UAT Petrosani; infractiunea de abuz in serviciu, in legatura cu organizarea "Galei Bute", se arata in decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie. Mediafax.ro

elena udrea gala bute
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1137 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004707 (s)