News Flash:

Primarul Vanghelie, scos cu "mascatii" din casa

12 Martie 2015
1267 Vizualizari | 0 Comentarii
Mai multe perchezitii au loc, joi dimineata, la sediul Primariei Sectorului 5 si la locuinta primarului Marian Vanghelie, intr-un dosar instrumentat de DNA, privind atribuirea de contracte publice in mod ilegal, potrivit unor surse. Marian Vanghelie a fost scos cu mascatii din locuinta sa, dupa aproximativ cinci ore de perchezitii, si a fost dus la sediul Primariei, unde, de asemenea, au loc perchezitii, iar de acolo ar urma sa fie dus la DNA pentru audieri.

UPDATE 14:27 - Marian Vanghelie, scos de mascati din locuinta sa si dus la Primarie
Primarul Sectorului 5 al Capitalei, Marian Vanghelie, a fost scos cu mascatii din locuinta sa, joi dupa-amiaza, dupa aproximativ cinci ore de perchezitii, si a fost dus la sediul Primariei, unde, de asemenea, au loc perchezitii, iar de acolo ar urma sa fie dus la DNA pentru audieri.
Marian Vanghelie a fost urcat in duba politistilor, el fiind dus la sediul Primariei Sectorului 5, pentru ca perchezitiile sa fie continuate la sediul institutiei in prezenta edilului.
"Este dus spre cea de-a doua locatie, unde se va face o perchezitie imobiliara, la sediul Primariei Sectorului 5. Ulterior finalizarii procedurii va fi insotit la sediul Directiei Nationale Anticoruptie. Procurorii au venit cu un mandat si cu o autorizatie de la judecator in vederea identificarii anumitor documente sau a altor probe ce ar putea fi interesate in cauza si folosite de catre procurori in suspiciunile pe care acestia le au cu referire la acuzatiile aduse pana la acest moment", a spus avocatul lui Vanghelie, Cristian Ene.
Procurorii anticoruptie au ridicat din locuinta primarului Marian Vanghelie sase ceasuri, precum si documentele pentru un teren care ii apartine fostei soacre a edilului, a afirmat avocatul acestuia, Cezar Bivolaru.
Aparatorul edilului a explicat, la iesirea din casa primarului, ca nu stie motivul pentru care au fost ridicate ceasurile, insa ele sunt trecute in declaratia de avere a lui Marian Vanghelie.
"Nu stiu de ce s-au solicitat asemenea obiecte. Le-au cautat, iar domnul primar le-a predat. Sunt ceasuri care oricum apar in declaratiile lui de avere incepand cu anul 2000, pe care le puteti gasi pe site. (...) Ceasurile sunt cumparate de domnul primar. E vorba de cinci sau sase ceasuri", a spus avocatul.
Cezar Bivolaru a adaugat ca procurorii au ridicat si documentele legate de un teren aflat in proprietatea fostei socare a lui Marian Vanghelie.
"Sunt cateva inscrisuri, care nu au nicio legatura cu firma Calex. Sunt inscrisuri ale fostei sotii a domnului Vanghelie, cu un teren al mamei fostei sotii al domnului Vanghelie. (...) Documentele erau intr-o mapa. S-au uitat pe acte si au vazut ca privesc un teren. Terenul este pe numele mamei doamnei. Proprietatea a fost dobandita in 1993, prin reconstituirea dreptului de proprietate. Cred ca este in afara Bucurestiului", a mai spus avocatul lui Marian Vanghelie. MEDIAFAX.ro

marian vanghelie
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1128 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005044 (s)