News Flash:

SOC! DNA a descins la locuinta lui Vanghelie!

12 Martie 2015
1212 Vizualizari | 0 Comentarii
Mai multe perchezitii au loc, joi dimineata, la sediul Primariei Sectorului 5 si la locuinta primarului Marian Vanghelie, intr-un dosar instrumentat de DNA, privind atribuirea de contracte publice in mod ilegal, potrivit unor surse din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie.
Sursele din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) au precizat ca perchezitiile vizeaza Primaria Sectorului 5 al Capitalei si locuinta edilului Marian Vanghelie, mai multi procurori deplasandu-se si la Administratia Domeniului Public (ADP) Sector 5, precum si la sediul firmei Calex Business.
Procurorii fac aceste perchezitii in legatura cu fapte care s-au petrecut din 2007 pana in prezent, dosarul vizand lucrari publice care au fost atribuite in mod ilegal, au adaugat sursele citate.
Valoarea contractelor, spun surse din DNA, se ridica la doua miliarde de lei.
Procurorii au mai facut perchezitii, la inceputul lunii septembrie 2014, la ADP Sector 5, intr-un dosar de evaziune fiscala, cu un prejudiciu de 35 de milioane de lei,
Marian Vanghelie este primar al Sectorului 5 din anul 2000, el castigand alegerile din pozitia de candidat al PSD. El a fost membru al acestui partid pana in noiembrie 2014, cand a fost exclus, alaturi de Mircea Geoana si Dan Sova, in urma votului Comitetului Executiv National al PSD. 
Ulterior, in martie, Vanghelie si Geoana au anuntat infiintarea unei noi formatiuni politice, Partidul Social Romanesc. Mediafax.ro

marian vanghelie dna
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1207 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007877 (s)