News Flash:

Elena Udrea: Maior isi dorea sa fie prim-ministru. A dorit sa fie candidat si la prezidentiale

11 Mai 2018
982 Vizualizari | 0 Comentarii
maior

Fostul ministru Elena Udrea sustine ca George Maior isi dorea sa devina premierul Romaniei, fiind deranjat atunci cand Traian Basescu l-a numit pe Razvan Ungureanu. Udrea a precizat ca fostul sef al SRI si-a dorit sa fie candidat la alegerile prezidentiale.


"A vrut (n.r George Maior) la presedintie. Daca ar fi candidat la prezidentiale din partea PMP, l-as fi sustinut. Planul al lui Coldea, pus in practica fara ca George Maior sa stie. Maior s-a suparat ca nu a fost desemnat premier de Traian Basescu si ca l-a desemnat pe Mihai Razvan Ungureanu. Traian Basescu nu l-a desemnat ca a zis ca nu e bine ca seful SRI sa devina prim-ministru. L-a preferat pe Ungureanu pentru ca SIE nu se ocupa de informatii interne. Atunci Maior s-a suparat ca isi dorea sa fie prim-ministru, iar cand a venit vorba de desemnarea unui candidat la prezidentiale, si-a dorit sa fie candidat la prezidentiale", a declarat Elena Udrea la Antena 3.

Elena Udrea sustine ca Florian Coldea a sustinut anumiti magistrati pentru a fi numiti la ICCJ, nominalizandu-i pe Liviu Stanciu si Ionut Matei. Fostul ministru a spus, referitor la condamnarea lui Dan Voiculescu, ca reprezentantii SRI s-au implicat in obtinerea sentintei maxime.

"Parerea mea este ca cel care a gandit acest sistem de represiune prin justitie, de preluare a puterii prin justitie, a fost Florian Coldea. Cel care comunica cu judecatorii era Dumitru Dumbrava. Discutia la care am participat era de cum o judecatoare va fi adusa, special, de la Tribunalul Bucuresti la Curtea de Apel Bucuresti ca sa judece cazul Voiculescu si sa-i dea pedeapsa maxima,. Lucrul acesta s-a intamplat in urmatoarele trei zile. Recunosc ca la momentul acela m-am gandit ca domnul Voiculescu a gresit si merita sa fie pedepsit. Felul in care s-au intamplat lucrurile este abuziv, ilegal, neconstitutional si de a dicta decizii in justitie. Niciodata nu l-am auzit pe Traian Basescu interesandu-se de un dosar sau cerand o solutie intr-un dosar. Poate nu s-a intamplat in fata mea", a precizat fostul ministru.


elena udrea george maior traian basescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1698 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006097 (s)