News Flash:

Elena Udrea dezvaluie ca este insarcinata cu gemeni si se afla in Costa Rica

18 Februarie 2018
911 Vizualizari | 0 Comentarii
udrea elena ccbb8

Fostul ministru al Turismului a declarat, sâmbătă, că este în Costa Rica şi că a vizitat-o pe Alina Bica, precizând că va reveni în România după ce va finaliza mai multe proceduri medicale, având o sarcină gemelară.

Fostul ministru susţine că a mers la Atena pentru nişte proceduri medicale, iar de acolo a mers în Costa Rica, unul dintre motive fiind o vizită pe care dorea să i-o facă Alinei Bica.

"Mi-am propus să mai stau, nu foarte mult. Eu sunt între două proceduri medicale pe care le fac la Atena. După ce am terminat una dintre ele, am venit până aici să-mi vizitez prieteni foarte buni. Am etapa a doua a acestor proceduri, undeva într-o săptămână. După aceea, dacă toate lucrurile vor fi bine din punct de vedere al acestor proceduri, atunci ne vedem acasă(..) Am văzut şi aceste opinii, că Costa Rica e o ţară în care poţi face orice. Nici pe departe. Nu e o ţară din Africa, în care cu o mie de dolari devii preşedintele ţării. (..) M-am văzut cu Alina Bica. De fapt, asta a şi fost unul dintre motivele pentru care am decis, între aceste două proceduri, să vin până aici, aveam şi ceva de făcut, dar am vrut să o văd pentru că mi-am dorit să o văd de sărbători şi nu am reuşit să vin. Ştiam că trece printr-o perioadă foarte grea şi nu se simte bine, fizic vorbind, şi, da, am văzut-o pe Alina. Fizic nu este într-o stare bună. Convingerea mea este că se va întoarce. După ce îşi rezolvă situaţia în care se află cred că se va întoarce", a declarat Elena Udrea la Antena 3.

Întrebată dacă ar trăi în Costa Rica, Udrea a răspuns: "Oriunde te-ai afla, tot acasă vrei să trăieşti".

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1183 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004620 (s)