News Flash:

Elena Udrea a iesit de la DNA dupa aproape 5 ore: "Nu puteam sa declar ceva ce apartinea fostului sot daca el nu mi-a spus"

29 Ianuarie 2015
1218 Vizualizari | 0 Comentarii
Presedintele PMP, deputatul Elena Udrea, a fost adusa de anchetatori, joi, la Directia Nationala Anticoruptie (DNA). Udrea, a declarat, la iesirea de la DNA, unde a stat mai mult de patru ore, ca nu putea sa mentioneze, in declaratia de avere, ceva ce apartinea fostului sot, respectiv lui Dorin Cocos, daca acesta nu ii spunea.
UPDATE 16:00 - Elena Udrea a iesit de la audieri: Nu puteam sa declar ceva ce apartinea fostului sot daca el nu mi-a spus
Presedintele PMP, Elena Udrea, a declarat joi dupa-amiaza, la iesirea de la DNA, unde a stat mai mult de patru ore, ca nu putea sa mentioneze, in declaratia de avere, ceva ce apartinea fostului sot, respectiv lui Dorin Cocos, daca acesta nu ii spunea.
"Sa fie intrebat domnul Cocos", a adaugat ea, dupa ce a fost intrebata in legatura cu acuzatiile de spalare de bani si fals in declaratii de avere, care ar fi motivele chemarii sale la DNA.
Udrea le-a mai spus jurnalistilor, la iesirea din sediul central al Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), ca nu le-a dat nicio declaratie anchetatorilor, ea dorind ca inainte de asta sa consulte dosarul.
Presedintele PMP nu a dorit sa dea alte informatii privind dosarul, pe motiv ca acesta este in lucru.
Pe de alta parte, intrebata daca a vazut-o in sediul DNA pe fosta sefa a DIICOT Alina Bica, Elena Udrea a raspuns ca nu.
Mediafax.ro

dorin cocos
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1122 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004732 (s)