News Flash:

Perchezitii DNA la APIA Mehedinti, intr-un dosar vizand fraude cu fonduri europene. Mai multi primari si angajati ai APIA, vizati in dosar

29 Ianuarie 2015
1157 Vizualizari | 0 Comentarii
Procurorii DNA fac perchezitii, joi dimineata, la sediul APIA Mehedinti, precum si la locuintele mai multor persoane vizate intr-un dosar privind fraude cu fonduri europene, afirma surse judiciare, citate de corespondentul MEDIAFAX. Mai multi primari din Mehedinti si angajati ai centrului judetean al Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) ar fi vizati in dosarul privind fraude cu fonduri europene.
La sediul APIA din Drobeta Turnu Severin se afla mai multe echipe de anchetatori. Surse judiciare spun ca in paralel in Mehedinti au loc zeci de perchezitii la locuintele unor persoane suspectate de fraude cu fonduri europene, iar printre cei implicati s-ar afla oameni de afaceri si medici veterinari.
Surse judiciare au declarat corespondentului MEDIAFAX ca in acest dosar ar fi implicati fermieri care au animale si culturi in zona de nord a judetului Mehedinti, mai multi primari, medici veterinari, precum si functionari ai Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura care au intocmit dosare pentru subventii agricole.
Contactata de corespondentul MEDIAFAX, directoarea APIA Mehedinti, Loredana Gherasimescu, care a ajuns la sediul institutiei inainte de ora 7.00, a declarat ca a fost chemata de procurori, care i-au prezentat apoi mandatul de perchezitie la sediul APIA.
Ea a mai spus ca nu are nicio implicare in acest dosar si ca anchetatorii urmeaza sa ridice mai multe documente din birourile APIA, aflate la etajul al patrulea al cladirii in care functioneaza Directia pentru Agricultura si Dezvoltare Rurarla Mehedinti si Oficiul Judetean de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1152 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005996 (s)