News Flash:

Ce trebuie sa stie timisorenii care vor sa se inscrie in programul Prima Casa

29 Ianuarie 2015
918 Vizualizari | 0 Comentarii
Criza economica a adus pentru cei dornici de un nou apartament posibilitatea sa se incadreze in plafonul maxim pentru programul Prima Casa. La Timisoara, in acesti bani puteti achizitiona un apartament cu patru camere, un apartament nou de 78 de metri patrati, sau chiar si o casa cu patru camere cu mansarda.
La inceputul perioadei de recesiune, suma de 60.000 de euro putea fi considerata drept una modesta pentru achizitia unei locuinte, cel putin in marile orase. Astazi insa, optiunile sunt semnificativ mai numeroase. Potrivit unei analize realizate de imobiliare.ro, in aceasta suma se incadreaza apartamente vechi si noi cu pana la patru camere in interiorul marilor orase, precum si vile nou-construite la periferia acestora. Paleta de oportunitati este completata de oferte de case de vacanta in zone cu potential turistic ale tarii, scrie tion.ro.
La Timisoara, optiunile disponibile in acesti bani sunt multiple. In zona Soarelui, un apartament cu patru camere, de 90 de metri patrati utili, are un pret cerut de 60.000 de euro. Acesta este situat la etajul trei din patru al unui bloc finalizat inainte de 1990.
Cu aceeasi suma poate fi achizitionat, tot in sudul orasului, in zona Steaua, un apartament nou, intr-un bloc finalizat in 2008. Locuinta are 78 de metri patrati utili si se afla situata la etajul trei din patru.
In zona Plopi, o casa cu patru camere, structurata pe parter si mansarda, este scoasa la vanzare pentru 60.000 de euro. Locuinta a fost construita in anul 1999, are o suprafata utila de 150 de metri patrati si 486 de metri patrati de teren.

criza economica prima casa
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1121 (s) | 33 queries | Mysql time :0.037956 (s)