News Flash:

„Dupa 50 de ani de casatorie, intr-o zi am privit-o atent pe sotia mea si i-am spus…”

7 Mai 2018
1485 Vizualizari | 0 Comentarii
de niro

„Dupa 50 de ani de casatorie, intr-o zi am privit-o atent pe sotia mea si i-am spus: acum 50 de ani aveam o casa mica, o masina veche, dormeam pe canapea si ne uitam la un televizor mic, in schimb, in fiecare noapte dormeam alaturi de o fata frumoasa de 19 ani.

Acum, am o casa mare si scumpa, multe masini, un pat imens intr-un dormitor luxos, TV color cu ecran mare, insa dorm intr-un pat cu o femeie de 69 de ani. Incep sa ma indoiesc de casnicia mea.”

Sotia mea este o femeie foarte inteleapta. Nu s-a suparat si nici nu m-a certat. Doar mi-a propus sa-mi gasesc o fata de 19 ani, iar ea va avea grija sa traiesc din nou intr-o casa mica, sa dorm pe o canapea rupta si ma uit la un televizor alb-negru.”

Robert De Niro

 

Un barbat este fericit alaturi de o femeie care il iubeste, il respecta si il intelege. Totusi, un nou studiu condus de departamentul de psihologie al Universitatii Nationale din Mexic a ajuns la concluzia ca barbatii care sunt intr-o relatie cu femei plinute sunt de zece ori mai fericiti fata de cei care sunt intr-o relatie cu femei slabe.

Desi ai crede ca formele femeilor plinute sunt cele care ii fac extrem de fericiti, se pare ca adevarul este altul. Esti curioasa cum pot femeile cu forme sa isi faca partenerii fericiti? Afla mai jos!

Iata de ce femeile plinute ii fac pe barbati mai fericiti!

Potrivit studiului mentionat mai sus, se pare ca barbatii zambesc mai mult in compania unor partenere plinute si tind sa rezolve probleme mai rapid cu ajutorul acestora.
Cu asa partenere amuzante si descurcarete alaturi, nici nu este de mirare ca barbatii prefera sa ramana o viata intreaga alaturi de perechea lor!

Numarul in plus de kilograme vine cu o serie de efecte pozitive, printre care se afla si faptul ca aceste femei pot sa anticipeze nevoile jumatatii lor si sa le satisfaca toate dorintele.

Sunt mult mai atente la sentimentele celui drag si tind sa tina cont mai mult de starea partenerului lor, fata de femeile slabe.

Acest studiu a ajuns si la concluzia ca femeile plinute au probleme in ceea ce priveste conceperea de copii si sufera din cauza kilogramelor.

Totusi, acest lucru nu trebuie sa te dezamageasca. Toata lumea stie ca femeile sunt un fel de creaturi magice, care pot face orice atunci cand isi pun ceva in minte, chiar si copii!

Desi acest studiu are la baza date reale, trebuie sa stii ca dragostea dintre doua persoane nu depinde de numarul de kilograme pe care il ai, ci de alte lucruri, mult mai importante.

Toata lumea are un tip de persoana de care este atrasa, iar in acest caz nu mai conteaza ce iti spune mintea sau cei din jur. In aceste situatii, doar vocea inimii este cea care ia deciziile!

Asadar, femei din lumea intreaga, slabe, scunde, plinute sau inalte, atat timp cat va iubiti partenerul si ii oferiti toata dragostea de care are nevoie, nu conteaza ce va arata cantarul. Iubeste-l din toata inima si vei vedea ca vei avea o relatie fericita!


sotia inteleapta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1217 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007086 (s)