News Flash:

Dragnea, intrebat daca l-ar schimba pe Ponta cu alt premier PSD: Vom reactiona daca se ajunge acolo

24 Septembrie 2015
1173 Vizualizari | 0 Comentarii
Liviu Dragnea0
Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, intrebat daca ar accepta retragerea sprijinului politic pentru Victor Ponta in cazul unor garantii de la Klaus Iohannis ca va numi tot un premier PSD, ca partidul va "reactiona" si va decide daca se va ajunge in aceasta situatie.
Intrebat daca PSD ar accepta sa-i retraga sprijinul politic lui Victor Ponta in conditiile in care presedintele Klaus Iohannis ar iesi public si ar garanta ca va numi un premier tot din partea PSD, Dragnea a spus ca partidul "va reactiona atunci".
"Eu fac tot ce-mi sta in putinta sa nu construiesc scenarii sau sa dau raspunsuri pe niste ipoteze. (...) Cand vom avea o asemenea situatie, PSD va lua o decizie in acea stare de fapt. Deocamdata nu avem acea realitate", a spus liderul PSD, la Adevarul Live.
Dragnea a precizat ca, in cazul in care, din indiferent ce motiv, Victor Ponta nu va mai fi prim-ministru, PSD va pierde automat guvernarea si nu va accepta sa ramana intr-un Guvern in care nu detine principala functie. "Incep negocieri. Din momentul acela, toate deciziile practic sunt la presedintele Iohannis, care decide pe cine sa desemneze pentru functia de premier", a spus Liviu Dragnea.

victor ponta psd klaus iohannis
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1666 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007355 (s)