News Flash:

Dragnea: De ce nu poate continua Tudorel Toader ca ministru al Justitiei? Nu procurorii fac Guvernul. Ce spune despre avizul CSM

28 Februarie 2018
1186 Vizualizari | 0 Comentarii
liviu dragnea01

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, ca a fost multumit de prestatia pe care Tudorel Toader a avut-o in sedinta CSM, afirmand ca nu vede de ce acesta ar trebui revocat, afirmand ca „procurorii nu fac Guvernul”.
„De ce nu ar putea continua Tudorel Toader ca ministru al Justitiei? (...) Cine e sistemul? Procurorii din CSM? Eu inteleg ca nu, sau cel putin asa se spune in public, ca nu procurorii fac Guvernul. Eu asa am inteles. Atunci, daca ei nu fac Guvernul, de ce nu ar ramane (Tudorel Toader-n.r.)”, a declarat presedintele PSD, Liviu Dragnea, intrebat daca este de parere ca Tudorel Toader mai poate ramane la conducerea Ministerului Justitiei avand in vedere modul in care sistemul i s-a opus.

Intrebat daca a fost multumit de prestatia lui Tudorel Toader la CSM, Dragnea a raspuns afirmativ.

„Da, da. Nu ii putea convinge nimeni (pe procurori-n.r.)”, a precizat Dragnea, la solicitarea jurnalistilor.
Dragnea, despre avizul CSM: Nu e nicio surpriza; Nu stiu daca cineva s-ar fi asteptat altfel

Presedintele PSD,Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, ca avizul negativ dat de CSM cu privire la cererea de revocare a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, nu este „nicio surpriza”, afirmand ca raportul ministrul Justitiei este „destul de temeinic” si ca ramane de vazut ce va face presedintele Iohannis.

„Cred ca nu e nicio surpriza Nu stiu daca era cineva in tara asta care s-ar fi asteptat sa fie altfel”, a declarat presedintele PSD, Liviu Dragnea, solicitat sa comenteze avizul negativ al CSM privind cererea de revocare a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi.

Cat priveste decizia pe care o va lua presedintele Klaus Iohannis cu privire la cererea de revocare a procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, Liviu Dragnea a afirmat ca „nu este nimic spectaculos in aceasta procedura”.

„Aici nu vorbim de surprize sau nesurprize, este o procedura, nu vad, nu am vazut nimic spectaculos in aceasta procedura, este un raport care a fost facut destul de temeinic de catre ministrul Justitiei, care a intrat pe lantul institutional, la capatul lantului institutional se afla presedintele Romaniei, o sa vedem ce face”, a raspuns Dragnea, intrebat daca se asteapta sa aiba parte de „o surpriza de la Palatul Cotroceni”.

Intrebat daca va sesiza CCR in cazul in care presedintele respinge cererea de revocare, Dragnea a afirmat: „Sa ajungem in acea realitate care deocamdata este virtuala, si atunci mai vorbim”.


guvernul justitiei tudorel toader
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1130 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005193 (s)