News Flash:

Dr: Simona Tivadar: Alcalinizarea brusca duce la edem cerebral, convulsii si moarte

19 Aprilie 2018
883 Vizualizari | 0 Comentarii
simona tivadar mare 2

In stomac, pH-ul trebuie sa fie între 1,5-3 (foarte acid). Urina are un pH de 5-6, pielea are un alt pH, iar sangele are un pH în jur de 7,4 mentinut în limite foarte stricte de aparatul respirator si de rinichi.

Daca vorbim de pH-ul sangelui si acesta poate fi masurat foarte precis de analiza numita EAB (Echilibrul Acido-Bazic) sau ASTRUP în orice laborator de urgenta. În functie de rezultatele obtinute exista acidoze respiratorii sau metabolice si respectiv alcaloze respiratorii/metabolice sau combinatii între aceste dezechilibre.

Restabilirea pH-ului alcalin al organismului prin gemoterapie 

Un om care are o acidoza sau o alcaloza se trateaza tot într-un spital de urgenta, într-o sectie de terapie intensiva. Daca un om nu stie cum sa-si mai bata joc de organismul lui si se îndoapa cu bicarbonat si apa excesiv de alcalina, sa stie ca alcalinizarea rapida duce la edem cerebral, convulsii si moarte (desi e greu de realizat asta pentru ca mecanismele renale si respiratorii contracareaza destul de eficient felul iresponsabil în care unii se poarta cu organismul lor).

Pe cei care viseaza înca la teoriile de camin cultural satesc cum ca bicarbonatul ar vindeca mai ales cancerul, îi anunt ca un gram de bicarbonat neutralizeaza aciditatea produsa de o tumoare de 1mm cub, iar ingestia a peste 20 de grame duce la alcaloza metabolica si pune viata în pericol.


terapie intensiva
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1236 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005011 (s)