News Flash:

Dorintele secrete ale fiecarei zodii. Adevarata fata, in functie de horoscop

12 Septembrie 2018
1401 Vizualizari | 0 Comentarii

O calatorie in jurul lumii, o cariera de succes, familie numeroasa sau distractie cat cuprinde? Horoscopul are o mare influenta asupra dorintelor si alegerilor noastre. Tu stii care este cel mai ascuns vis al tau? S-ar putea sa afli lucruri surprinzatoare despre tine!

Berbec

Dupa cum se potriveste unui semn de foc, visurile tale sunt destul de concrete. Ca Berbec, visezi mereu sa pleci intr-o calatorie undeva unde este frumos, sa organizezi o intalnire spontana in mijlocul saptamanii, e vorba despre bunastarea ta sprituala in primul rand.

Taur

Comoditate si liniste, de preferinta cu familia, astfel incat toata lumea sa fie in siguranta – asta e scenariul tau ideal. Pe langa asta, visezi la lux si bogatie. Iar Venus te va ajuta sa vii cu idei financiare bune si te va pune si in calea unor oameni care te vor ajuta sa-ti indeplinesti visurile.

Gemeni

Schimbarea e in elementul tau, asa ca de indata ce ti se indeplineste un vis, vii imediat cu o idee noua si mai buna. Venus te ajuta sa iti organizezi planurile, iar acestea nu sunt putine.

Rac

Desi esti un militant convins pentru pacea in lume, de cele mai multe ori visezi la lucruri materiale, cum ar fi o casa frumoasa, mobilier confortabil, o masina buna. Si, bineinteles, ca toata lumea te va asculta si toata atentia va fi indeprtata in directia ta. Venus te va ajuta sa iti dezvolti latura creativa prin care te vei evidentia.

Leu

Ca Leu, visezi la lucruri marete. O calatorie in jurul lumii, haine de designer, ceasuri stralucitoare- astfel de vise sunt destul de greu de satisfacut. Din fericire, tu si daca ajungi pe culmile succesului vei continua sa te bucuri de lucrurile mici. Iar Venus iti trimite o multime de astfel de lucruri. Venus te va ajuta si la locul de munca, astfel incat visele de promovare se pot realiza, de asemenea.

Fecioara

Desi pari o persoana foarte logica si rationala, cele mai mari visuri ale tale tin de latura sentimentala. Visezi la o dragoste mareata, de cinema, iesita din comun. Venus iubeste surprizele si astfel aduce imprevizibilitate si in viata ta.

Balanta

Tu esti regina visurilor. Visezi la tot ce tine de estetica frumosului. Visurile tale cele mai comune tin de amenajarea spatiului personal, poate un birou mai mare sau unul mai frumos.

Scorpion

Ca Scorpion, nimeni nu stie ce iti doresti. Nu esti genul de persoana care sa isi impartaseasca visurile. Cel mai adesea acestea tin de dragoste. Sub influenta lui Venus, vei reusi sa iti abandonezi temerile si in loc sa te ascunzi pe la colturi, vei indrazni sa urmezi nevoile inimii.

Sagetator

Vrei mereu sa fii in alta parte, nici macar nu conteaza atat de mult unde. Pe apa, pe jos sau cu motocicleta- tu chiar trebuie sa ajungi la destinatie. Venus te va ajuta sa iti implinesti visul de a calatori.

Capricorn

Nu prea iti faci timp sa visezi. Ai atatea sarcini si responsabilitati incat nu gasesti timp nici macar pentru o sesiune de relaxare la spa. Intr-un final, cand te va ajunge oboseala, vei dori sa te bucuri undeva, in lux, de liniste si relaxare.

Varsator

Desi esti un semn de aer, visurile tale sunt destul de specifice. Cel mai adesea materiale: un computer nou, aparat de fotografiat, masina off-road, masina de cusut. Cu toate acestea, toate aceste lucruri iti servesc ceva special, adica pentru a dezvolta pasiunea. Pentru ca este visul lor real: de a face ceva interesant, frumos, neobisnuit.

Pesti

Pentru ca esti cel mai conectat la spiritualitate, si visurile tale sunt de aceasta natura. Visezi mereu sa te dezvolti, sa fii diferit.Venus, care intra in Pesti o data pe an, va avea grija sa fii omul potrivit la momentul potrivit.


berbec taur gemeni rac leu fecioara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1246 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006184 (s)