News Flash:

Dorian Popa, din nou pe mana medicilor. De data asta, vloggerul a apelat la interventii estetice

18 Ianuarie 2022
345 Vizualizari | 0 Comentarii
Dorian Popa

Fanii lui Dorian Popa sunt obisnuiti ca artistul sa le prezinte mereu clinici de infrumusetare in vlogurile pe care le realizeaza, doar ca, de data asta, lucrurile au fost un pic mai serioase. Fara sa fie vreo gluma pentru urmaritorii lui, Dorian a ajuns de urgenta pe mana medicilor, iar problemele lui de sanatate par a fi unele foarte serioase.

Dorian Popa nu ia deloc pauza de la social media si nu s-a abatut de la aceasta regula nici acum. In urma cu doar cateva ore, Dorian Popa si-a pus fanii pe jar, asta pentru ca s-a filmat la un spital privat, acolo unde s-a prezentat in aceasta dimineata, 13 ianuarie, pwntru o interventie chirurgicala. Totodata, cunoscutul artist nu a dat prea multe informatii despre ceea ce urmeaza sa schimbe la aspectul sau, insa tot ce a putut spune este ca ”isi indeplineste un vis. 

Dorian Popa a suferit recent o interventie estetica. Vloggeru si-a speriat putin fanii, cand s-a filmat pe patul de spital. Internautii s-au grabit sa-i trimita multe mesaje de incurajare, insa s-au linistit atunci cand si-au dat seama ca Dorian Popa nu are probleme de sanatate, iar interventia este, de fapt, o operatie estetica.

Desi nu a vrut sa dea detalii privind natura interventiei pe care abia o suferise, dupa ce s-a trezit din anestezie, actorul din Sacrificiul si Fructul Oprit a spus ca se simte foarte bine, semn ca operatia a fost un real succes.

„Fratele vostru a revenit si se simte extraordinar. Abia astept sa va spun despre ce este vorba, deocamdata va mai tin putin in suspans. Revenim!”, a marturisit Dorian Popa pe contul sau de Instagram.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1447 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005961 (s)