News Flash:

Dominic Fritz isi cauta secretara sefa la cabinetul sau din Primaria Timisoara si organizeaza concurs

16 Aprilie 2021
521 Vizualizari | 0 Comentarii
Dominic Fritz

Dupa ce si-a luat 6 consilieri personali, acum Dominic Fritz are nevoie si de o secretara sefa sau un secretar sef.

Organigrama primariei creste cu inca un sef. De asta data cu un sef de Birou Asistare Primar.

Dominic Fritz organizeaza un concurs pentru a-l gasi pe cel sau pe cea care sa coordoneze activitatea cabinetului sau.
Printre atributiile postului se regasesc: asigurarea planificarii si desfasurarii agendei primarului, urmarirea proiectelor strategice ale edilului si sa se asigure ca sunt implementate. De asemenea, seful Biroului Asistare reprezinta institutia primarului in relatia cu cetateanul, administratia centrala si locala si alte institutii si organizatii, in baza mandatului pe care i-l va incredinta Dominic Fritz.

Secretarul sef al primarului va asigura colaborarea intre compartimentele municipalitatii si alte autoritatii, regii autonomie, societati culturale, etc, din subordine.

Conform anuntului lansat de Dominic Fritz, secretarul sau sef isi va asuma si rolul de manager de proiect pentru proiectele strategice indicate de primar, va participa la intalnirile lui cu cei din aparatul de specialitate si alte persoane din afara institutiei si, totodata, va sintetiza datele si informatiile necesare pentru adoptarea unor decizii.

Va face planificari, rapoarte si informari, va analiza documente si va formula opinii care sa-i vina in sprijin lui Dominic Fritz.

Cei care vor dori sa se inscrie la concurs pentru a deveni ‘mana dreapta’ a primarului vor trebui sa aiba studii universitare de licenta absolvite cu diploma sau echivalenta, sa fi urmat un master in administratie publica, management in specialitate studiilor sau cu diploma echivalenta, sa cunoasca engleza la nivel avansat si germana la nivel mediu, sa stie sa foloseasca un calculator la nivel mediu.
Se cere si experienta de minim 7 ani in specialitatea studiilor, minim 5 in managementul echipelor si cel putin 3 ani in managementul proiectelor.

Dominic Fritz mai cere de la viitorul sau secretar sef sa aiba spirit civic dezvoltat sa isi doreasca sa se implice civic, sa aiba capacitate de analiza si sinteza, sa fie corect, sa pastreze confidentialitatea, sa fie punctual si sa aiba prezenta de spirit, promptitudine si eficienta, sa aiba capacitate de lucru in echipa si adaptabilitate, dar si disponibilitate la program prelungit si deplasari.

Concursul are doua etape. In 10 mai va avea loc proba scrisa, iar in 14 mai interviul. Doritorii isi pot depune dosarele intre 15 si 28 aprilie la Primaria Timisoara, la camera 7.

Toate detaliile legate de acest post vacant scos la concurs in Primaria Timisoara le gasiti AICI.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1164 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005439 (s)