News Flash:

DOAMNE, CE NENOROCIRE! O bunica si-a ucis fiul, apoi si-a injunghiat fiica. Totul s-a intamplat sub ochii nepotilor, de 4 si 5 ani

29 Ianuarie 2017
1045 Vizualizari | 0 Comentarii
buniza crima
O americanca din Florida a fost arestata dupa ce si-a “injunghiat fiica in gat si si-a omorat fiul”, in timp ce nepotii ei au asistat la scena oribila.

Janel Charlene Francis, in varsta de 45 de ani, si-a omorat, respectiv ranit copiii, chiar in fata nepotilor ei, conform Daily Mail
Ea l-a omorat pe fiul ei, Devan Francis, in varsta de 18 ani, si a injunghiat-o in gat pe fiica ei, Gabrielle Torrence, in varsta de 24 de ani, in urma unei dispute.
Copiii Gabriellei, in varsta de 4 si 5 ani, au luat parte la scena socanta, declarand: “Bunica a omorat-o pe mama”.
Unul dintre copii a declarat ca atacul a pornit cand ea se juca cu Torrence, iar Francis s-a indreptat catre fiica ei si a injunghiat-o pe fiica de 24 de ani in gat. Initial, nepotii au crezut ca mama lor a murit, din cauza faptului ca pierduse foarte multa sange.
Un martor a alergat catre locului incidentului, dupa ce a auzit-o pe femeie tipand. Copiii plangeau, tipau si ei, fiind acoperiti cu sange.
Devan a fost ucis cand a intrat in camera, iar mama sa l-a atacat. Unul dintre nepoti le-a spus autoritatilor ca l-a vazut pe fiul agresoarei intins pe jos, iar femeia a inceput sa se injunghie singura in piept.
Acum, cei mici se afla la strabunica lor, care are grija de ei. Francis a fost transportata la spital, dar nu se stie care este starea ei.
Torrence se afla si ea la spital. Ea a scris pe profilul ei de Facebook ca mama ei “i-a perforat un plaman si trei sferturi din inima”, cand a injunghiat-o.
Ea a adaugat: “Va multumesc tuturor pentru ca v-ati rugat pentru mine in aceste momente grele. E un miracol ca am ramas in viata.”
sursa: stirilepriotv.ro 

Galerie Foto

bunica_crima2
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1145 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006094 (s)