News Flash:

DNA loveste din nou la Resita! Emotii si pentru presedintele CJ Caras-Severin, Sorin Frunzaverde. DNA a descins in biroul sau

14 Mai 2015
1136 Vizualizari | 0 Comentarii
sorin frunzaverde
Procurorii DNA efectueaza joi perchezitii la biroul presedintelui CJ Caras-Severin, Sorin Frunzaverde, au declarat pentru AGERPRES surse judiciare. "Știu doar că este vorba de turul al II-lea al alegerilor prezidențiale. Nu dețin alte informații", a declarat purtătorul de cuvânt al Consiliului Județean Caraș-Severin, Camelia Șușco.

Perchezițiile vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție comise în anul 2014.

Va reamintim, vicepresedintele Consiliului Judetean (CJ) Caras-Severin Ionesie Ghiorghioni (PNL), retinut după ce a fost prins în flagrant in timp ce lua mita 20.000 de lei pentru atribuirea unui contract, a fost arestat, miercuri, pentru trafic de influenta.
 Tribunalul Timiş a decis, miercuri, arestarea preventivă pentru 29 de zile a vicepreşedintului Consiliului Judeţean Caraş-Severin Ionesie Ghiorghioni, pentru trafic de influenţă (două acte materiale), şi a dispus măsura controlului judiciar pentru nepotul acestuia, Adrian Cosmin Ghiorghioni, pentru complicitate la trafic de influenţă.
Ionesie Ghiorghioni a fost reţinut, marţi seară, de procurorii DNA Timişoara.
Vm reveni cu detalii. 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1162 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005588 (s)