News Flash:

Pasajul Michelangelo va fi inaugurat in aceasta luna

13 Mai 2015
1183 Vizualizari | 0 Comentarii
pasaj timis
Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, a declarat marti ca Pasajul Michelangelo se va deschide pana la finalul lunii in curs. In curand incepe asfaltarea si marcarea. Batai de cap dau numai zilele ploioase, spune edilul.
“In urma cu un numar de zile am dat ordin de incepere a lucrarilor de ermetizare a ultimei zone in care mai e de facut aceasta operatie in subpasaj. Este vorba de o hidroizolatie in partea care este cea mai adanca, partea acoperita a subpasajului. Lucrarile s-au desfasurat in aceasta perioada, mai sunt mici ajustari de facut. Dupa cum se cunoaste, si in acest interval de timp a plouat cateva zile bune, din pacate, dar s-a lucrat atunci cand conditiile meteo au permis-o si vom incepe cat de curand ultimul set de operatii tehnologice – asfaltarea si marcarea, dupa care vom deschide circulatia. Estimez sa spre sfarsitul lunii vom putea face acest lucru, pentru ca din nou se anunta ploi si aceste operatii pot fi facute pe uscat. Daca ploua, zona aceasta care este cea mai joasa, va ajunge sa aiba apa. Nu este o apa care sta acolo, se va vedea ca avem un sistem foarte performant de evacuare a apei, numai ca va fi o cantitate de apa care uda totul si apoi e nevoie de timp pentru a se usca in profunzime totul”, a declarat primarul Timisoarei, Nicolae Robu, potrivit tion.ro.
Edilul mai spune ca nu exista riscul de ca pasajul sa se  umple cu apa.
“Nici vorba! Pompele sunt foarte perfomante si pe deasupra avem pentru alimentarea lor si solutia de rezerva, un grup electrogen, daca cumva cade tensiunea, ceea ce se intampla in timpul unor furtuni, pompele comuta pe acest grup si isi fac treaba in continuare. Sunt multe locuri. in strainatate, unde cand ploua se inchide accesul in subpasaj. La noi nu va fi cazul”, spune edilul.
Pompele de evacuare sunt pozitionate la mare adancime. Acele rezervoare sunt ingropate in subpasaj alaturi de pompa. Mecanismul aduce prima oara apa in rezervoare si din rezervoare este trasa in recipientul pompei si apoi evacuata in statia de epurare a apei, iar dupa epurare este deversata in Bega.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1387 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007426 (s)