News Flash:

DIVORT SOCANT in showbiz! Nimeni nu se astepta la asta

16 Ianuarie 2017
1417 Vizualizari | 0 Comentarii
divort
Trei episoade extrem de violente s-ar fi produs in ultimele sase luni ale mariajului lor, actrita afirmand in fata instantei ca se teme pentru viata sa. Divortul a durat mai multe luni, dar s-a consumat in aceste zile.
Divortul dintre Johnny Depp si Amber Heard a fost finalizat de catre un judecator din Statele Unite, vineri, a informat presa locala, relateaza sambata DPA si Reuters. Depp trebuie sa-i plateasca lui Heard sapte milioane de dolari ca parte a divortului, a relatat ETOnline, citand documente judiciare.
Actrita a declarat anterior ca va dona banii in scopuri de caritate. Banii vor fi impartiti intre Spitalul de Copii din Los Angeles, unde actrita face voluntariat de zece ani, si proiectele destinate femeilor care au fost victime ale violentei conjugale, desfasurate de American Civil Liberties Union.
Johnny Depp si Amber Heard s-au casatorit pe 3 februarie 2015. Cei doi actori s-au cunoscut in 2011 in timpul filmarilor de la lungmetrajul ”Jurnalul unui iubitor de rom/ The Rum Diary”.
Relatia lor a inceput dupa ce Johnny Depp s-a despartit, dupa 14 ani, de actrita si cantareata franceza Vanessa Paradis. Depp si Paradis au impreuna doi copii - Lily-Rose, nascuta in 1999, si Jack, nascut in 2002. Johnny Depp, nascut pe 9 iunie 1963, este un actor, producator si muzician american, care a devenit cunoscut la inceputul anilor 1980 gratie serialului de televiziune ”21 Jump Street”.
De atunci, artistul american a dorit sa se desprinda de imaginea de june-prim si s-a consacrat interpretarii unor personaje originale si chiar excentrice, precum Edward din ”Edward Maini-de-foarfece”, Raoul Duke din ”Spaima si scarba in Las Vegas”, Ichabod Crane din ”Legenda calaretului fara cap”, Jack Sparrow din franciza ”Piratii din Caraibe”, Palarierul cel nebun din ”Alice in Tara Minunilor” si Barnabas din ”Umbre intunecate”. A interpretat si personaje inspirate din realitate, precum Ed Wood in filmul cu acelasi titlu, Joseph D. Pistone in ”Donnie Brasco”, George Jung in ”Visul alb” si John Dillinger in ”Inamicii publici”. A interpretat si rolul amerindianului Tonto in ”Legenda calaretului singuratic”. La inceputul anilor 1990 a inceput sa colaboreze cu cel care a devenit regizorul sau fetis, Tim Burton, care ii este si un foarte bun prieten, alaturi de care a turnat opt filme.
Johnny Depp este considerat unul dintre cele mai mari staruri de cinema din lume, iar filmele in care a fost distribuit de-a lungul anilor au generat incasari de peste 7,6 miliarde de dolari pe plan mondial. Starul american a primit trei nominalizari la Oscar, trei nominalizari la premiile BAFTA si a castigat un Glob de Aur.

Galerie Foto

div
milioane johnny depp amber heard
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1168 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005877 (s)