News Flash:

Directia de Finante Timisoara are de recuperat peste 500 de milioane de lei din executari silite

16 Martie 2016
1038 Vizualizari | 0 Comentarii
executare
Directia Generala Regionala a Finantelor Publice (DGRFP) Timisoara are trebuie sa recupereze suma de 547 milioane de lei, reprezentand executari silite stabilite de instantele de judecata prin sentinte definitive, in peste 1200 de dosare, a anuntat, marti, Lucian Heius, director general al DGRFP Timisoara. 

Angajatii Serviciului de executari silite din cadrul DGRFP Timisoara, infiintat la 1 ianuarie 2016, vor avea ca sarcina sa identifice toate bunurile acestor contribuabili care datoreaza bani bugetului de stat. 
"Angajatii acestui serviciu nu se vor mai ocupa de altceva, ci vor merge in fiecare din cele patru judete arondate (Arad, Caras Severin, Hunedoara si Timis, n.r.), vor identifica unde sunt si alte bunuri, vor colabora si cu celelalte 
Servicii din celelalte regiuni, pentru ca toti acesti oameni au bunuri imprastiate in toata tara, poate chiar si in strainatate', a afirmat Heius, intr-o conferinta de presa. 
Acesta a punctat faptul ca printre cei trecuti pe lista se afla si omul de afaceri Ovidiu Tender, 'cu o suma de 184.791.000 de lei, la care se vor mai adauga sume accesorii'. 
Potrivit acestuia, media pe tara a recuperarilor din arieratele unei firme aflata in insolventa este de 20%. 
In alta ordine de idei, directorul DGRFP Timisoara a precizat ca valoarea totala a incasarilor la bugetul de stat, in anul 2015, a fost de 8,23 miliarde de lei, fata de cele 7,72 miliarde de lei propuse, din care 7,5 miliarde de lei au fost incasate de catre structurile administratiilor judetene si 734 milioane de lei, de catre structurile Directiei Regionale Vamale. 
Pe de alta parte, Heius a punctat faptul ca printre primii 25 de contribuabili din vestul tarii care au cele mai mari datorii la finante se afla Moldomin Moldova Noua (cu un total de 216.000 de mii de lei), Confort S.A (203.000 de mii de lei) si S.C. Miniera Banat (138.000 de mii de lei). AGERPRES

angajatii serviciului
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1171 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005082 (s)