News Flash:

La Sanmihaiu Roman vor fi plantati 10.000 de puieti. Se cauta voluntari

15 Martie 2016
1111 Vizualizari | 0 Comentarii
plantare pomi
ECO CLUB Timisoara, Asociatia Tineri pentru Viata Arad, cu sprijinul Directiei Silvice Timis si Universitatea de Vest Timisoara, vor planta sambata, 19 martie, de la ora 8:30, in Sanmihaiu Roman, 10.000 de puieti forestieri (cer, stejar pedunculat, frasin). 
E nevoie de un numar de 500 voluntari determinati sa faca fapte bune! 
Suprafata - 1 ha teren la Sinmihaiu Roman si 1 ha teren la Sinmihaiu German. Durata actiunii - 5-6 ore. Uneltele, manusile si puietii vor fi puse la dispozitie de catre organizatori.
A venit primavara si Luna Padurii si vom planta pe doua terenuri noi puietii ramasi in plus din toamna!  Chiar daca nu va deveni o padure pentru fondul forestier, va fi cu siguranta o frumoasa perdea de protectie a unei parti din comuna Sinmihaiu Roman!”, este mesajul Eco Club Timisoara, scrie ziuadevest.ro.
Actiunea de plantare a puietilor forestieri este organizata de catre Primaria Sinmihaiu Roman in colaborare cu "Plantam fapte bune in Romania", ECO CLUB Timisoara si Asociatia Tineri pentru Viata Arad, cu sprijinul Directiei Silvice Timis, Facultatea de Economie si de Administrare a Afacerilor, UVT, Hotel Casa de la Rosa, FC Ripensia Timisoara. Sponsorul actiunii este concernul ZF TRW.

sinmihaiu roman
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1244 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006199 (s)