News Flash:

Dezvaluiri incredibile facute de un fost consilier al Elenei Udrea

2 Noiembrie 2016
1552 Vizualizari | 0 Comentarii
elena udrea4
Declaratiile unuia dintre consilierii Elenei Udrea pot produce un adevarat cutremur in Romania! Stefan Lungu spune ca a primit, in 2011, de la Elena Udrea, o lista cu intrebarile pe care urma sa i le puna procurorii DNA.

”In 2011, am fost sunat sa ma prezint la DNA Alba, in calitate de martor. Demisionasem din ministerul condus de Elena Udrea. Am sunat-o si i-am cerut ajutorul. M-am dus la ea, in seara acelei zile, si mi-a dat un avocat foarte cunoscut, al familiei Basescu, si am primit, de la Udrea, intrebarile pe care urmau sa mi le puna cei de la DNA. Dosarul il privea pe Adrian Gardean.

Elena Udrea a spus ca m-a dat afara de la minister dupa ce a primit note de la SRI. Eu am plecat de la minister prin demisie, nu prin demitere, si am plecat cu o luna inainte de a primi Udrea notele de la SRI.

Gardean m-a rugat sa-i dau o punga cu bani lui Nastasia. 200.000 de euro. I-am dat punga lui Nastasia din partea lui Gardean. Stiam de ce ii da banii. Eu sunt singurul interceptat. Nu exista alte interceptari. Nu stiu de ce.

Nu imi e teama de Udrea, ci de cineva care nu se vede. Imi e teama pentru viitorul familiei mele. Mi-a fost sparta casa cu noi in casa. Nu au luat nimic. Nici telefoane, nici tableta. Au luat doar 80 de lei. Vom pleca din tara. Doamna Udrea e extrem de atenta cu investitiile dansei.”, a spus Stefan Lungu, fost consilier al Elenei Udrea.

Elena Udrea le-a solicitat magistratilor Curtii Supreme sa ceara de la Serviciul Roman de Informatii (SRI) si DNA Alba note informative in care s-ar arata coniventa infractionala a persoanelor judecate in dosarul 'Gala Bute', sustinand ca in niciuna dintre ele nu este pomenit numele sau.

"Ceea ce este important este si care este motivul pentru care am decis, impreuna cu avocatul Chiciu, sa solicitam instantei sa ceara de la SRI, cat si de la DNA Alba note informative in care se arata coniventa infractionala a persoanelor implicate in acest dosar. O coniventa infractionala din care niciodata SRI nu a spus ca as face parte, niciodata in nicio astfel de nota, fie ca a fost primita de mine, fie ca a fost primita de presedintele Romaniei, fie ca a fost primita la nivelul de prim-ministru nu s-a pomenit numele meu", a declarat Elena Udrea, la Curtea Suprema. 

dna martor elena udrea basescu adrian gardean demisie demitere nastasia
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1222 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006462 (s)