News Flash:

Denisa Tanase a vorbit pentru prima data despre stategia ei de business. Cum a ajuns sa-si dubleze profitul in plina pandemie

3 Decembrie 2021
395 Vizualizari | 0 Comentarii
Denisa Tanase

Denisa Tanase, cea care alaturi de sora ei, Raluca, au innebunit tara cu piesa ”Doi ochi caprui” a renuntat la muzica si s-a apucat de afaeri serioase. Cu siguranta, a fost cea mai buna alegere, avand in vedere ca acum incaseaza milioane de euro si este intr-o continua extindere.

Denisa Tanase a fost mereu o mare iubitoare de parfumuri. Vedeta a imbinat utilul cu placutul si, astfel, a pus pe picioare un business prosper. Denisa a reusit sa aduca la noi in tara note de parfum uimitoare si nu este de mirare ca afacerea merge ca pe roate. Fosta membra Bambi a inceput cu pasi mici, dar sigur, iar acum, brandul ei este cunoscut in toata tara.
My Geisha a inceput ca o pasiune, iar abia mai apoi a inceput sa fie business generator de venituri. Denisa nu a visat niciodata ca va ajunge atat de departe cu parfumurile ei. Produsele Denisei spun mereu o poveste si tocmai acesta este motivul pentru care publicul i-a devenit client fider.

Privind retrospectiv, Denisa isi aminteste mereu cu nostalgie de primii pasi My Geisha. Sora Ralucai nu si-a imaginea vreodata ca o femeie fara studii de business poate da lovitura. Denisa a lucrat cu cei mai renumiti parfumieri ai lumii si asa a ajuns sa construiasca imaginea My Geisha.
Chiar daca pandemia a pus lacatul pe multe afaceri locale, Denisei i-a mers mai bine ca niciodata. Vedeta a deschis zeci de magazine in intreaga tara si nu se opreste din extindere.

„Am învățat că eu nu știu să fac bani decât dacă muncesc mult. Nu sunt atât de smart, nu știu să speculez. (…) An atipic nu înseamnă neapărat an negativ. Ca antreprenor, ai puține variante în situații de genul. Prima variantă este la îndemâna tuturor și este cea a lamentării. <<Ce ne facem noi acum? Închidem toate robinetele, reținem banii. Nu mai investim în nimic, reducem cheltuielile.>>

Din contră, eu cred că soluția este să accelerăm și să investim mai mult în momentul ală. Se nasc foarte multe oportunități, tocmai pentru că foarte mulți închid și calcă frâna. Rămân niște ferestre pe care le poți specula. Practic, noi asta am făcut.”, a declarat Denisa Tănase la podcast-ul lui Mihai Morar.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1321 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005342 (s)