News Flash:

Declaratii LIviu Dragnea! Ce spune seful PSD despre plangerile penale - LIVE TEXT

21 Mai 2018
987 Vizualizari | 0 Comentarii
liviu dragnea21

In aceste momente, seful PSD, Liviu Drangea face o serie de declaratii.

 

 

Am discutat despre cateva lucruri pe care mi le-a transmis doamna prim-ministru, despre cateva decizii pe care Guvenrul urmeaza sa le ia astazi;

Vom adopta un pachet de investitii majore din infrastructura si santate. Guvernul va anunta aceste investitii

Am vorbit de plangerea penala;

Se contureaza ideea de antisemitism instutional. Se vorbeste de acuzatii de inalta tradare, pentru un oficial care a avut intalniri oficiale cu sefi de stat si Guvern din alta tara. Este o abordare securista, KGB-ista, comunista. Statul Israel e tratat ca o putere straina cu care suntem in conflict.

Acest lucru aduce deservicii majore Romaniei. Cel care si-a asumat-o si cel care a vrut acesta plangere, dau dovada de rea vointa

Am obswrvat ca s-a spus ca cei trei consilieri sunt spioni, fara niciun fundament legal. Inseamna ca orice contact pe care un oficial roman pe care il poate avea cu un cetatean strain, care ocupa o functie inalta in respectiva tara, poate fi considerat tradator.

Asistam la o noua incercare de  a schimba neconstitutional un Guvern. Vor incepe sa ii foloseasca pe unii procurori. Nu putem fi de acord ca un Guvern sa fie dat jos cu ajutorul procurorilor, mai ales ca nu exista nicio farama de adevar. 

Colegii au sustinut Guvernul, nu exista nicio intentie din partea premierului de a demisiona. Colegii din ALDE ne sustin. 

Speram, inca speram ca mai exista o farama de luciditate. Romania trebuie sa ramana intr-o zona de stabilitate. Acest lucru ajuta pe toata lumea, pe noi si pe partenerii strategiti. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1222 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004749 (s)