News Flash:

De ce visam oameni morti si ce inseamna? Aici gasesti raspunsuri la intrebarile tale!

9 Februarie 2018
1131 Vizualizari | 0 Comentarii
mort

Visele aduna franturi de realitate si informatii recente cu amintiri foarte vechi, ne arata in prim plan o multime de detalii pe care le-am ignorat, iar cand ne pun fata in fata cu diverse persoane, fie ele cunoscute sau nu, misterul mesajelor lor se adanceste. Sentimentul este cu atat mai frustrant cand oamenii din vis incearca sa comunice cu noi si nu intelegem ce vor sa ne spuna. Ne trezim cu senzatia ca ne lipseste ceva sau ca am omis un lucru foarte important, ceea ce de multe ori este adevarat. Daca ti s-a intamplat si tie sa visezi persoane pe care nu ai reusit sa le intelegi, iata care este semnificatia reala a aparitiei lor in vise.

Potrivit specialistilor in spiritism, oamenii care trec in nefiinta nu inceteaza sa comunice cu noi, incercand astfel sa ne aline durerea. Nu este un lucru iesit din comun, motiv pentru care majoritatea oamenilor au vise in care le apar persoane decedate. Persoanele decedate apar mai des in vise ca in perioada in care erau sanatoase si mai rar sunt visati in perioada lor de boala, in cazul in care decedatul a suferit. De fapt, mereu acestia apar intineriti, sanatosi si vigurosi. Astfel, persoana draga pierduta vine ca sa ofere liniste si siguranta celui care o viseaza.

In functie de circumstantele in care apare cel plecat dincolo in vis, exista mai multe interpretari:
– daca este in viata si participa la actiune ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, insa fara a avea un rol principal, atunci visul este legat de un sentiment latent de dor al persoanei, care doare, fara a fi vorba, insa, de sentimente foarte tulburatoare sau intense.
– daca persoana decedata are un rol important in actiunea din vis si te straduiesti sa o ajuti, inseamna ca simti ca ai lasat ceva nerezolvat intre voi, atunci cand era in viata.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1247 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006531 (s)