News Flash:

Ministrul Muncii: Daca au scazut salariile din mediul privat, angajatorul l-a furat pe angajat

7 Februarie 2018
917 Vizualizari | 0 Comentarii
olguta vasilescu 1

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a sustinut ca daca sunt scaderi salariale ale angajatilor din mediul privat este din cauza faptului ca angajatorii au vrut sa isi creasca profitul, nu din cauza Codului Fiscal.
Intrebata despre scaderile salariale din mediul privat, Vasilescu a precizat : „Se asteapta si o OUG. Noi nu avem astfel de informatii despre dari salariale dn mediul privat. In orice caz, repet ca sa se inteleaga, transferul contributiilor nu ar trebui sa afecteze netul angajatilor din privat, pentru ca este vorba de aceeasi cheltuiala a angajatorului pe care a avut-o si anul trecut. Daca le-au scazut salariile, inseamna ca angajatorul a vrut sa-si creasca profitul si atat, deci l-a furat pe angajat, ca s-o spun mai pe romaneste, nu este vina Codului Fiscal”.

In ceea ce priveste Legea pensiilor, ministrul Muncii a declarat ca se fac calcule si ca este nevoie de o reorganizare a Casei de Pensii, deoarece nu se pot recalcula cinci milioane de pensii cu actualul numar de functionari.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1127 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007411 (s)