News Flash:

De ce ne doare, de fapt, capul?

4 Mai 2018
818 Vizualizari | 0 Comentarii
durerile de cap 450x315

Durerile de cap au cauze variate, dar, in general, ele exprima unele dereglari legate de zona frontala (chakra celui de-al treilea ochi, in opinia budistilor).


Cand in viata noastra resimtim o mare tensiune datorata unor imprejurari, situatii sau persoane, pe care suntem obligati sa le suportam, se declanseaza o durere de cap.

Cand durerea de cap este localizata in regiunea fruntii, atunci ea ne indica faptul ca ne fortam sa intelegem mental o anumita realitate, dar adevarata cunoastere se realizeaza la nivelul inimii, acolo unde simtim lucrurile in intregul lor.

In loc sa vedem frumusetea vietii, noi o respingem, gasindu-i doar partile care nu ne convin, dar de fapt, noi traim in afara iubirii, departe de energia vietii, cazand prada grijilor si sfasiati de angoase
Solutia psihologica: trebuie sa facem diferenta intre o analiza facuta la nivel intelectual si adevarata cunoastere, care ni se reveleaza in tacere, in liniste si armonie. Toata agitatia mentala nu face altceva decat sa ne indeparteze de la realitate si, in plus, ne da si dureri de cap!

Migrenele
Ori de cate ori ne suparam pe cineva ne blocam la nivel energetic, adica energia care ar ajuta la buna functionare a creierului este blocata. Acest blocaj da dureri puternice de cap, cunoscute sub numele de migrene. De asemenea, orice forma de manifestare a agresivitatii, de refuz de adaptare la mersul si ritmul normal al vietii, orice dependenta fata de altii si atitudinea de nehotarare permanenta, duc la blocaje energetice.
Solutia psihologica: Singura solutie in aceste situatii este schimbarea atitudinii: de la ura la iubire, de la nehotarare la fermitate, de la razboi la pace. Toate acestea trebuie insotite de o atitudine pozitiva si optimista oricare ar fi situatia in care ne aflam la un moment dat.

Tumorile pe creier
O tumoare la creier indica un refuz obstinent de a ne. Ne trezim in situatia in care ne simtim prea inchistati, prea incapatanati si prea aroganti pentru a accepta schimbarea si opiniile celorlalti. Pentru o evolutie armonioasa, sufletul nostru are nevoie, adesea, de o reimprospatare radicala a modului cum percepem si traim viata, o schimbare esentiala a propriei noastre scari de valori.

Solutia psihologica: Dat fiind faptul ca informatiile pe care le stim sunt depasite, in contradictie totala cu nevoile reale ale fiintei noastre profunde, se impune o schimbare urgenta si radicala!

 


migrenele solutia psihologica
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1143 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005979 (s)