News Flash:

De ce e bine sa-ti torni putin ulei de ricin in urechi

4 Aprilie 2018
2197 Vizualizari | 0 Comentarii
ulei2

O picatura de ulei de ricin poate salva organismul! Acest tip de ulei are efecte purgative si laxative si combate insomnia. Unul dintre motivele pentru care e bine sa torni ulei de ricin in ureche este imbunatatirea calitatii somnului.

Cel mai bun ulei de ricin este cel facut la rece, cunoscut in comert sub numele de ulei de ricin bio. Acest ulei contine trigliceride, vitamine si acizi grasi esentiali. Uleiul pastreaza in mod intact acesti nutrienti care ajuta la energizarea organismului si refacerea acestuia in urma unor episoade de oboseala cronica.

Inainte de a turna o picatura de ulei de ricin in ureche, acesta trebuie incalzit. Aceasta metoda foloseste la imbunatatirea calitatii somnului. Dupa cateva minute de la aplicarea picaturilor in fiecare ureche somnul se va instala instant.

Alte proprietati curative ale uleiului de ricin
1. Acest ulei poate fi aplicat direct pe par. Confera stralucire si repara firele de par deteriorate. Ajuta la cresterea in volum a podoabei capilare si este eficient si in combaterea matretii. Poate fi combinat cu zeama de lamaie sau ulei de masline si se aplica direct pe par.

2. Problema cearcanelor devine istorie cu ajutorul uleiului de ricin. Masajele faciale facute cu acest ulei ajuta la redarea finetii pielii fetei. In urma tratamentului cu ulei de ricin aplicat pe fata (nu mai mult de doua picaturi) este recomandata folosirea unei creme hidratante specifice tipului de ten.

3. Se stie ca uleiul de ricin creste rezistenta unghiilor. Acest ulei intareste unghiile si le protejeaza de ciuperci. Poate fi aplicat atat pe unghiile de la picioare cat si pe cele de la maini.

Atentie! Daca sunteti alergici la acest tip de ulei este bine sa nu urmati tratamentul. Adresati-va unui medic dermatolog pentru a evita efectele nedorite.

sursa: teo


picatura ulei ricin
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1161 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006064 (s)