News Flash:

De cate ori se gandesc barbatii la sex intr-o zi

11 Mai 2015
1286 Vizualizari | 0 Comentarii
se gandeste la sex

Faptul ca barbatii au ganduri cu tenta sexuala mai frecvent decat femeile nu mai este un secret. Noile cercetari realizate de specialisti americani arata insa cabarbatii se gandesc la sex de 19 ori intr-o zi, spre deosebire de femei, carora le fuge gandul la sex de 10 ori pe zi. De asemenea, mintea barbatilor este mai ocupata decat cea a partenerelor lor cu ganduri despre somn, mancare si alte nevoi biologice.

Datele au relevat faptul ca barbatii se gandesc la mancare aproape la fel de des ca la sex (de 18 ori pe zi), iar gandurile despre somn apar zilnic de 11 ori. In schimb, femeile se preocupa de mancare de 15 ori pe zi, iar de somn de 8 ori.

O explicatie pentru faptul ca femeile au inregistrat rezultate mai scazute decat barbatii in privinta inchipuirilor cu tenta sexuala ar fi ca nu au declarat exact la ce se gandeau, deoarece se temeau de impresia pe care si-o vor face ceilalti despre ele, precum si din cauza faptului ca sexualitatea nu corespunde cu asteptarile tipice ale femeilor.

Totusi, specialistii sustin ca frecventa acestor ganduri depinde de cat de confortabil se simt oamenii in acest context, nu neaparat de gen. „Daca ar trebui sa stiti un lucru despre o persoana pentru a prezice cel mai bine cat de des se gandeste la sex, ar fi bine sa aflati ce parere are despre sexualitate. Conteaza mai putin ce sex are", a declarat pentru presa britanica Terri Fisher, profesor de psihologie la Universitatea Mansfield din Ohio (SUA).

Prin aceasta cercetare, specialistii au vrut sa discrediteze stereotipul conform caruia un barbat se gandeste la sex o data la sapte secunde. Profesorul Fisher a mentionat si faptul ca exagerarile studiilor anterioare pot avea un efect negativ asupra barbatilor care nu se incadrau in tipar.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1122 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005558 (s)