News Flash:

Lovitura dura pentru Demi Moore

10 Mai 2015
1402 Vizualizari | 0 Comentarii
demi moore
Actritei Demi Moore i-au fost furate obiecte vestimentare in valoare de peste 200.000 de dolari, care erau pastrate intr-un depozit in North Hollywood, un cartier din San Fernando Valley, din regiunea orasului Los Angeles, California.
Actrita, in varsta de 52 de ani, are o mare cantitate de haine depozitata intr-o unitate din North Hollywood, dar numai cateva piese vestimentare au fost furate, informeaza contactmusic.com.
Potrivit informatiilor din presa internationala, se pare ca hotii aveau gusturi fine, deoarece au furat cele mai scumpe obiecte, lasandu-le pe celelalte neatinse.
Nu se stie cand a avut loc spargerea, dar unul dintre asistentii actritei Demi Moore a verificat unitatea de depozitare pe 4 mai si a descoperit ca unele haine lipsesc. Inainte ca asistentul actritei sa ajunga in depozit, acesta nu a mai fost vizitat de nimeni vreme de sase luni.
Potrivit site-ului Tmz.com, nu erau semne vizibile ca ar fi avut loc o spargere, iar incuietoarea era intacta. De asemenea, site-ul Tmz.com sugereaza ca cineva care cunostea unitatea de depozitare sau unul dintre angajati ar putea fi responsabil pentru jaf.
Un reprezentant al companiei care administreaza depozitul, chestionat de revista People, a refuzat sa discute despre acest subiect, spunand ca nu comenteaza despre problemele de securitate din unitatile de depozitare ale clientilor.
Deocamdata, nu se stie cu exactitate cate obiecte vestimentare i-au fost furate actritei Demi Moore, dar se pare ca vedeta alcatuieste o lista cu hainele lipsa pentru a o prezenta politiei.
Actrita americana Demi Moore, pe numele sau adevarat Demetria Guines, s-a nascut pe 11 noiembrie 1962, in Roswell, New Mexico. Actrita a fost casatorita vreme de 13 ani cu Bruce Wiilis, impreuna cu care are trei copii, iar, in 2005, s-a casatorit cu Ashton Kutcher, cu 16 ani mai tanar decat ea. Demi Moore si Ashton Kutcher s-au despartit in noiembrie 2011 dupa o casnicie care a durat sase ani, dupa ce o femeie din San Diego a dezvaluit in presa faptul ca a avut o aventura cu Kutcher. Printre filmele in care a jucat se numara "Fantoma mea iubita/ Ghost" (1990), "Sotia macelarului/ The Butcher's Wife" (1991), "Propunere indecenta/ Indecent Proposal" (1993), "Striptease" (1996), "Ingerii lui Charlie: In goana mare/ Charlie's Angels: Full Throttle" (2003), "Furtul perfect/ Flawless" (2007), "Happy Tears" (2009), "Panica pe Wall Street/ Margin Call" (2011) si "Very Good Girls" (2013).
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1123 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004792 (s)